≫ 

Đoković se povukao sa turnira, odložio početak sezone zbog povrede!

Sačekaće još malo srpski teniser da krene u takmičarski ciklus

  • 50

Novak Đoković ipak neće učestvovati na egzibicionom turniru "Mubadala World Tennis Classic" u Abu Dabiju, jer je proteklih nekoliko dana osetio bolove u laktu, pa je posle saveta lekarskog tima doneta odluka da propusti i ovo takmičenje.

>>> POZNATI ANALITIČAR TVRDI: Ovo je dokaz da Novak Đoković nije spreman za povratak na teren!

Novak se tim povodom oglasio saopštenjem.

- Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama - rekao je Novak.

- Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana.

Foto: Tanjug/AP

Inače, ovim se i definitivno obistinila crna slutnja poznatog teniskog analitičara Marka Pičija, koji radi za BBC i Skaj sport, koji je nakon analize Đokovićevih treninga, kao i toga što je menjao veličinu glave reketa, zaključio da on ipak još nije u potpunosti sanirao povredu lakta.

Podsetimo, Đoković od Vimbldona nije igrao zbog povrede lakta. Očekivalo se da ćemo ga videti na terenu u Abu Dabiju, ali za sada od toga još nema ništa.

Nadamo se da će Đoković uspeti da sanira povredu do Australijan opena, gde bi mogao da postane rekorder ukoliko osvoji titulu i postao bi jedini u istoriji koji ima 7 pehara iz Melburna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Добронамеран савет

    29. decembar 2017 | 12:44

    Врати се Православљу,Крсту и Молитви,а,остави будистичке медитације и јоге! Није то за нас Србе,сине!Бог ти је дао талента и памети јер си се родио у Православној просвећеној земљи,из које су потекли многи велики умови,Светитељи и Научници...

  • Ama

    29. decembar 2017 | 12:08

    Dok je god na sceni Pepe Imaz, nema od toga nista.

  • Ana

    29. decembar 2017 | 12:05

    Povrće i voće može da se jede kad odeš u penziju. A sad mora da se jede visoko proteinska hrana. Inače odmah povrede sustižu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA