≫ 

Zaradio je 100 miliona, a hoće još novca: Englezi napali Đokovića pred start Australijan opena!

Đoković tražio da svi čelnici ATP-a napuste sastanak sa igračima

  • 22

Novak Đoković još nije ni odigrao svoj prvi meč na Australijan openu, a već su ga mediji napali. Sve se desilo posle sastanka ATP-a sa igračima, na kojem je Novak tražio da čelnici teniske federacije napuste sastanak.

>>> Bandažiranje lakta, timski zagrljaj i moćna poruka za Đokovića: Nole napunio tribine već na treningu (FOTO)

Novinar Dejli Mejla Mark Dikson je preneo nekoliko informacija koje je dobio od igrača, čiji identitet nije želeo da otkrije:

- Visoki zvaničnici morali su da napuste konferencijsku salu na insistiranje Đokovića, šestostrukog šampiona Australijan opena. Prema rečima očevidaca, izazvao je veliki šok, a onda i održao dugačak govor u kojem je tražio formiranje posebnog sindikata igrača, kako bi se pojačala borba za veće finansijske nagrade na svim turnirima, uključujući i Vimbldon - napisao je Dikson i dodao:

- Đoković, koji je tokom karijere osvojio skoro 110 miliona dolara i živi u Monaku gde se ne plaća porez, veruje da igrači nisu dovoljno plaćeni u odnosu na druge velike sportske zvezde.

- Teniserima je ranije tokom večeri održana prezentacija čelnika Australijan opena, u kojoj je otkriven plan da se nagradni fond prvog Grend slema udvostruči sa 55 miliona na 100 miliona australijskih dolara u sledećih pet godina - napisao je Dikson.

Foto: Printskrin: Daily mail

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    15. januar 2018 | 09:22

    Nole je pametan sportista a njima valjda ne odgovara, navikli na debile 😊.

  • sanco pansa

    15. januar 2018 | 09:57

    Novak je najblizi covjeku geniju! Obrazovan, plemenit, poliglota, svestran i ima sjajan smisao za humor, ima divnu suprugu i familiju...Sve je to premnogo za one koji odlucuju o tudjim sudbinama, zato se bore da ga upakuju u idiota ali ne uspijevaju da mu nadju Ahilovu petu! On je pravo Čudo prirode i tek je krenuo ka vrhu rezervisanom za mali broj ljudi na ovom svijetu!

  • Sergej

    15. januar 2018 | 10:17

    I ATP kao i UEFA je kriminalna organizacija...mislim da djokovic nije problem..nesto drugo je u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA