≫ 

Đoković potvrdio da je išao "pod nož": Imao sam operaciju, konačno sam na pravom putu! (FOTO)

Najbolji teniser sveta istakao je da je zadovoljan kako teče oporavak lakta nakon manje hirurške intervencije

  • 47

Novak Đoković je potvrdio na svom profilu na Instagramu da je imao operaciju i da ide ka oporavku. On je primećen u Švajcarskoj za rukom u gipsu nakon slike sa navijačicom koja je istu objavila na društvenim mrežama.

Informaciju o operaciji u Švajcarskoj otkrili su i mediji iz te države, a sada je potvrdio i sam Novak, koji veruje da će mu hirurška intervencija dati mogućnost da se vrati na teren potpuno oporavljen, kako bi se vratio na vrh svetskog tenisa.

- Hej momci, dugujem vam vesti o mom ooporavk. Poslednje dve godine vučem ovu povredu, a tokom tog vremena sam viđao mnoge doktore. Istina je da je bilo različitih mišljenja, dijagnoza, sugestija... Nije mi bilo lako da izberem kojim ću putem da idem i šta da radim. Prošle sezone sam potrošio 6 meseci u nadi da ću se poptuno oporaviti, ali nažalost osećam i dalje bol.

Foto: Tanjug/AP

- Nedostajalo mi je da se nadmećem, to je stvarno u mojoj krvi i morao sam da pokušam na Australijan openu. U svakom slučaju, s mojim timom sam se složio da ću pokušati različite metoda nakon što završim u Australiji, i pre nekoliko dana sam prihvatio da napravim malu medicinsku intervenciju na mom laktu.

- Izgleda da sam na dobrom putu do potpunog oproavka. Ovo je deluje kao dobar put, moram da kažem. Puno učim i zahvalan sam na tome. Uvek sam se brinuo o svom telu i tražio najprirodnije načine za lečenje, a moje telo me je nagradilo sa nekoliko neverovatnih godina na turu. Pozitivan sam i uzbuđen, pratim svoj opravak tako da mogu da se vratim na mesto koje najvie volim, na teren. Nastaviću da objavljujem šta se dešava i hvala što navjate za mene - napisao je Đoković u svom postu na Instagramu.

 
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

VIDEO: Đoković je odmah nakon ispadanja sa Australijan opena pričao o mogućoj operaciji i novoj dužoj pauzi

Đoković je zaigrao na Australijan openu nakon 6 meseci pauze. Problem sa laktom javio se i početkom godine, kada je trebalo da učestvuje na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, koji je otkazao u poslednjem trenutku.

U Melburnu nije imao mnogo problema u prvim kolima, ali je u prvom meču gde mu je protivnik pružio ozbiljniji otpor, u 4. kolu protiv Hjeon Čunga, osetio bol u laktu prilikom jednog smeča, i to ga je mučilo do kraja duela, koji je izgubio sa 3:0 posle neizvesne borbe u sva tri seta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA