≫ 

Lakat ponovo sluša Novaka: Srbin opet udara lopticu, našao je i mesto gde će brusiti formu

Italija će u narednom periodu biti baza našeg najboljeg tenisera

  • 12

Srpski teniser Novak Đoković polako se vraća u intenzivan trenažni proces posle povrede lakta koja ga je mučila i koštala ga boljeg plasmana na Australijen Openu.

Posle eliminacije od Čanga u Melburnu Novak nije igrao, posvetio se oporavku, a da je situacija sada mnogo bolja svedoči i vest da je Novak odabrao mesto gde će se u narednom periodu baviti ozbiljnim treningom, koji podrazumeva i udaranje loptice.

Teniski centar "Piatti", koji se nalazi u Italiji, ponosno je obnarodovao da je Nole izabrao baš taj teniski kompleks za nastavak trenažnog procesa.

- Počastvovani smo što je Novak Đoković danas odlučio da izabare naš centar da krene ponovo sa udaranjem (loptice)... Nadamo se da ćemo mu biti dobre sreće za njegov uspešan povratak! Idemo Nole - objavljeno je na Fejsbuku.

Najbolji srpski teniser, trenutno 14. igrač sveta, ima probleme sa laktom već dve godine, najveće sredinom prethodne godine kada je predao meč četvrtfinala na Vimbldonu Tomašu Berdihu, pa onda napravio šestomesečnu pauzu.

Poslednji meč igrao je u osmini finala Australijen opena protiv Korejca Čanga koji ga je eliminisao u tri seta.

Đoković je u međuvremenu u Švajcarskoj imao lakši operativni zahvat na laktu, a njegov povratak na teren trebalo bi da se desi krajem marta ili u aprilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA