≫ 

Zašto se Novak odlučio na ovaj potez posle debakla u Indijan Velsu? Trebalo je da razmisli!

Najbolji srpski teniser u istoriji Novak Ðoković nastupiće na mastersu u Majamiju, objavili su organizatori turnira.

  • 17

Novak Ðoković je postavljen za 12. nosioca na turniru koji se održava od 21. marta do 1. aprila. Ipak nije izvesno da će nastupiti posle razočaravajućeg poraza na Indijan Velsu gde ga je pobedio anonimni Japanac.

>>> Nije trebalo da budem ovde! Kad vidite koliko je Novak bio utučen na konferenciji, biće vam jasno koliko je pogrešio (VIDEO)

Novak je posle poraza od Japanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa priznao da je požurio sa povratkom na teren nakon operacije lakta i najavio da će u dogovoru sa svojim timom doneti odluku o igranju na Floridi koja je, prema spisku igrača u Majamija, potvrdna.

Ipak, to ne znači da se neće povući do petka kada je žreb. Sigurno da sada posle debakla u pustinji Indijan Velsa drugačije gleda na Majami i nije mu svejedno da ponovo prolazi kroz teške trenutke.

Možda je trebalo da razmisli.

Prošle godine nije učestvovao na turniru koji je osvajao šest puta, pa ima priliku da osvoji veliki broj bodova i popravi plasman na ATP listi (14. mesto).

Nastup na drugom mastersu u sezoni potvrdili su branilac titule Rodžer Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev, kao i srpski teniseri Filip Krajinović, Viktor Troicki, Dušan Lajović..

VIDEO: Ovako je Novak prokomentarisao svoj nastup na Indijan Velsu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    14. mart 2018 | 16:20

    Treba da sluša svoje telo. Ono mu sve govori, ako mu se jede kiselo, neka jede, ako mu se jede slatko, ljuto, slano, meso, riba, neka jede. Može da izdrži i telo i ruka ali on nije siguran u to. Mnogi se češu o njega raznim bajkama, zbog love, putovanja, slave, odskočne daske... Veliki Nole će i ovo prevazići. Želim mu brz povratak na čelo rang liste, što će on i učiniti.

  • NO

    14. mart 2018 | 14:02

    Naravno da treba da igra. Njemu treba meceva sto vise. Pa Mari ucestvuje na Chelendzerima kako bi imao lake meceve i tako usao u formu. Nemoze on preko noci u top formu.

  • tara

    14. mart 2018 | 17:19

    Nole, volimo te 😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA