Olga Danilović dala novac od nagrade dečijoj bolnici u Tiršovoj!

Human gest mlade teniserke Srbije

  • 9

Srpska teniserka Olga Danilović osvojila je nagradu „Hrabro srce“ koje dodeljuje Međunarodna teniska Federacija za požrtvovanost i rezultate u Fed kup takmičenju i odlučila da sav novac pokloni onima kojima je pomoć najpotrebnija.

>>>Olga Danilović osvojila nagradu ''Hrabro srce''

Posle osvojene nagrade

 - Veoma sam počastvovana što sam izabrana i što mi je ukazano priznanje od strane ITF-a za ovu nagradu. Velika je privilegija imati priliku da predstavljaš svoju zemlju, da se boriš se za svoju zastavu. Kao i u juniorskim danima kada sam igrala za mlade selekcije naše zemlje, tako i sada u najjačem profi reprezentativnom takmičenju, dajem maksimum na terenu, borim se za pobedu Srbije, tako će uvek i biti. Želim da se zahvalim i mojim protivnicama za njihovo ferplej i sportsko ponašanje i želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene - istakla je Olga i dodala:

Foto: Marko Todorović

- Ova nagrada mi mnogo znači!  Novac od nagrade, koji iznosi 1000 dolara, koji mi uručuje ITF, doniraću Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova u Beogradu. Lekari su svakodnevno posvećeni spasavanju života mnoge dece u toj bolnici i nadam se da će moj doprinos pomoći u lečenju malih pacijenata“ zaključila je naša teniska heroina Olga Danilović.

 Da podsetimo, Olga Danilović rođena je 2001. godine u Beogradu. Trostruka je juniorska Gren slem šampionka (Rolan Garos 2016, Vimbldon i US Open 2017) i višestruka šampionka države.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ......

    30. mart 2018 | 14:07

    Za svaku pohvalu!!!HVALA u ime nase dece!!!

  • Postar

    30. mart 2018 | 13:37

    Ziva ti nama i zdrava bila!!

  • Toma

    30. mart 2018 | 13:36

    Svaka cast,dete daje pomoc deci!???Ovo nije u svetu zabelezeno!!!!?Neka joj Bog podari svu srecu i zdravlje na mnogaja ljeta!!Srecni nastupajuci praznici Vrbica i Vaskrs!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA