≫ 

Sve je opet kao pre: Novak i Vajda na novom početku, uželeli se jedan drugoga

Oseća se dobra energija po dolasku Slovaka koji je ponovo "preuzeo" našeg najboljeg tenisera

  • 24

Posle razlaza sa Agasijem i Štepanekom Novak Đoković je potražio novog trenera na dobro poznatoj adresi, dobio je potvrdan odgovor - Marjan Vajda je opet uz najboljeg Srbina.

Dokle, ostaje da se vidi.

>>> Đoković trenirao sa novim trenerom, a zatim je čestitao Vaskrs uz zanimljivu fotku (VIDEO)

Za sada, Slovak je "uskočio" da pomogne, iz Novakovog tabora poručuju da je sve sada samo na privremenoj bazi.

- Marjan je došao da pomogne. U ovom trenutku ne postoji konkretan dogovor oko dalje saradnje, niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada. Ići će se korak po korak. Vajdina uloga u ovom trenutku je da pruži podršku Đokoviću kroz treninge i pripreme za sezonu na šljaci.

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Dugogodišnji Novakov trener sa kojim je naš teniser beležio najveće uspehe, povukao se iz tenisa da bi se posvetio porodici, ali Novakov poziv nije odbio, pa je ponovo uz svog najboljeg učenika.

- Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena - stižu dobre vibracije iz Novakovog "štaba".

VIDEO Da li je reiki počeo da deluje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    9. april 2018 | 13:16

    O hvala Bogu. Ono sto daje dobro ne treba menjati samo dopunjavati. Vrati se nad Nole i pokazi da sve mozes Najbolji na svetu. Prvi. Prvi. Zelim mnogo zdravlja i uspeha kao i Vajdi. Srecno.

  • Lols

    9. april 2018 | 11:40

    Tooooo Nole legendoo,ti i Vajda e to je pun pogodak,i molim te vrati se na normalnu ishranu i pozdravi se sa Pepeom..Ziveo Vajda,vraca nam se Nole

  • Goran

    9. april 2018 | 11:28

    Oteraj ove gurue pocni da jedes zena neka gaji decu a ti igraj tenis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA