≫ 

Crveno-belo donelo sreću: Novak iznenadio odevnom kombinacijom, pa deklasirao Lajovića! (FOTO)

Posle mnogo padova, Đoković se dobro spremio za start Monte Karla

  • 7

Novak Đoković i Dušan Lajović bili su rivali u prvom kolu Monte Karla, a meč je naš najbolji teniser rešio u svoju korist sa ubedljivih 6:0, 6:1.

Đoković će u drugoj rundi igrati protiv Borne Ćorića u 2. kolu, poštoi je hrvatski teniser u dva seta savladao Žilijena Benetoa, a uvertira mu je prošla idealno.

I dalje navijači imaju bojazan, mnogo puta je Đoković obećavao, ali nije uspevao da prevaziđe povrede i barijeru, sada se vratio Marijan Vajda i vratio nadu, dok je Novak malo iznenadio nešto drugačijom crveno-belom kombinacijom, pošto je do sada češće igrao u plavoj.

U prvom setu je Novak potpuno kontrolisao igru, drugi gem je već doneo oduzimanje servira posle obezbeđene tri brejk lopte, pa je u istom ritmu nastavio da gazi ostavivši Ducija na nuli.

Terao je Lajovića na greške, a bilo je najviše atraktivnih poteza u gemu za 6:0, kada je odličan ritern Novaku doneo priliku da na najefikasniji mogući način osvoji prvi set.

U nastavku, tek je pri 1:1 Lajović došao do prvog gema, posle pola sata igre, da bi Đoković još jednom prelomio za 3:1 kada je na razliku bio bolji.

To je bilo dovoljno za relativno laganu završnicu meča, a ukoliko prođe Ćorića, Novak će igrati protiv Rubljeva ili Tima u osmini finala.

Inače, titulu je prošle godine osvojio Rafael Nadal, Novak je bio šampion Monte Karla 2013. i 2015. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA