Bože, Srbija izgleda kao bizarni seks kult! Nemačka teniserka Andrea Petković zbunjena pesmom na Evroviziji (VIDEO)

Neobična reakcija teniserke koja ima naše korene

  • 30

Nemačka teniserka srpskog porekla, Andrea Petković, iznela je neobično mišljenje o pesmi koja nas predstavlja na Evroviziji.

Sanja Ilić i Balkanika su u Portugalu izveli pesmu Nova deca, koja je ušla u finale, a performans grupe  izazvao je podeljena mišljenja.

- O MOJ BOŽE, SRBIJA IZGLEDA KAO BIZARNI SEKS KULT, ALI MI SE SVIĐA PESMA, NE SEKS KULT, ZAŠTO JA OVO SVE PIŠEM SVE VELIKIM SLOVIMA - napisala je teniserka na Tviteru

Inače, Andrea je rođena u Tuzli 1987. godine, a njeni roditelji Zoran i Amira su se preselili u Nemačku kada je ona imala samo šest meseci.

Zoran je bivši jugoslovenski teniser i član Dejvis kup tima, pa je zato ona krenula njegovim stopama. Jednom prilikom je i prokomentarisala svoje poreklo.

- Nemica sam očigledno, ali sam u duši i dalje Srpkinja. Nemci su generalno hladni, rezervisani, ja sam emotivna, imam vatre u temperamentu, i zato se osećam blisko Srbiji. Ali ovde sam deo sistema i osećam se vezano za Nemačku.

Evo i kako zvuči naša pesma.

VIDEO - Kako je Balkanika ispraćena na Evroviziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • užas

    13. maj 2018 | 00:55

    Pesma mi se od početka nije svidela. Petković ima pravo!!! Sanja kuka a ne peva, melodija se ne uklapa, onaj tip ima standardni glas , koreografija velika nula...Pobedila je super pesma, a i Austrija, Švedska itd su bile dobre. Sramota za Srbiju da nije imala bolje da pošalje!!!!

  • Живојин Кикинда

    12. maj 2018 | 22:42

    Еј нека она гледа себе и оне немце ,како се облаче.

  • Стеван2.0

    13. maj 2018 | 00:34

    Искрен да будем ни не знам шта јој је то секс култ ал изгледа да она зна

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA