≫ 

Agasi otvorio dušu o Đokoviću: Dao mu je savet kako da ne "prsne" emotivno i upozorio ceo teniski svet šta ga čeka!

Nekadašnji trener srpskog asa veruje da će on i dalje dominirati godinama i da će osvajati još velikih trofeja

  • 5

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Andre Agasi, dao je intervju za Tenis 365 povodom Noletove četvrte titule na Vimbldonu u kome je upozorio sve njegove rivale da bi Srbin u kratkom vremenskom roku mogao ubrzo da bude ponovo na vrhu.

>>> A šta da Novak nije imao tako "zlog oca"? (VIDEO)

- Gledao sam Đokovića i ukoliko može da pronađe pobednički put, ponovo to će biti loša vest za sve, jer je talenat i dalje tu. Ima neverovatno samopouzdanje i zbog toga sam verovao uvek da može od čoveka koji deluje kao autsajder da postane momak koji apsolutno očekuje da osvoji najveće trofeje.

Foto: AP/Tanjug

Definitivno verujem da je pred novakom još Gren slem titula, iako je prethodnih godina imao problema da zadrži apsolutnu dominaciju, siguran sam da će biti u igri za još najvećih titula od ovog trenutka, ako ostane zdrav i duhom i telom.

Intenzivan je za sve, uključujući i za opuštanje. Ima vremena kada se zabavlja i opušta, a onda se prebacuje u režim igre i neverovatno je videti kako to radi. Potpuno je drugačiji u odnosu na to kakav sam ja bio na terenu. Šokirate se koliko se seća detalja o protivnicima i svemu o životu.

Kralj se vratio! Novak emotivno slavi osvajanje Vimbldona; Foto: AP/Tanjug

Bilo je zabavno upoznati ga i shvatiti način na koji funkcioniše, koji je možda i previše intenzivan za njegovo dobro. Tenis mu je u mislima, telu i srcu. Morate da se pobrinete da više toga izlazi iz vas, inače možete emotivno da puknete.

Nema sumnje da ga vidim na vrhu u još narednih godina, uz osvajanje najvećih trofeja. Takođe, mislim da će njegova igra samo da se poboljša i to je strašno za sve ostale koji razmišljaju o tome.

VIDEO: Teniseri ne znaju šta ih čeka - Novakova majka Dijana posle osvajanja Vimbldona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3seta

    18. jul 2018 | 16:50

    Hladne glave sačekajmo us open.Uz Božiju pomoć to će biti redni broj 14.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA