≫ 

Iznenađenje na Rodžers kupu: Nole umesto Tima, igra protiv " Ludog Grka" za četvrfinale Toronta!

Cicipas izbacio Dominika Tima

  • 3

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je protivnika u nastavku takmičenja u Torontu i to će biti Stefanos Cicipas koji je sa takmičenja eliminisao Dominika Tima sa 2:0, 6:3, 7:6(6).

>>> Novak se raznežio kada su ga pitali za decu: Nekim stvarima nisam prisustvovao, Tara je moje svetlo u kući! (VIDEO)

Cicipas, koji je trenutno 27. teniser sveta, uspeo da dobije favorizovanog rivala i tako zakazao prvi duel sa Noletom u karijeri.

Lagano Đoković prolazi prepreke u Torontu, a sada ga čeka Cicipas, koji je iznenadio Tima u prethodnom kolu. Kvota da će Novak slaviti sa 2:0 je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Cicipas.

Zanimljivo je to da je nedavno protiv Zvereva, Grk umalo sam sebi slomio nos posle burne reakcije, kada je posle lošeg poteza i brejka koji je dozvolio, počeo sam sebe da udara u glavu.

Da podsetimo, Stefanos Cicipas je rođen u Atini 1998. godine, igra desnom rukom, a  u karijeri još uvek nema profesionalnu titulu. Ove sezone ima učinak od 25 pobeda u 43 takmičarska nastupa i trenutno je 27. na ATP listi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorćolac

    9. avgust 2018 | 08:50

    Cicipas večeras ima sam sebi uvo da odseče kada ga Novak pobedi.

  • kevex

    9. avgust 2018 | 09:13

    ma noletu je isto koga ludoga da posalje kuci..ovaj ili onaj grk ili austrijanac..

  • Tenis

    9. avgust 2018 | 10:05

    Svi koji prate tenis znaju da Timu najviše odgovara sljaka. Tako da ovo i nije neko iznenadjenje,osim ako se gleda pozicija na ATP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA