≫ 

Nole, molim te, sav sam mokar... Rival preklinjao Đokovića za pauzu, a to je samo jedan od tri najluđa momenta meča! (VIDEO)

Đoković demolirao rivala, usput se dobro zabavio!

  • 21

Novak Đoković odigrao je neverovatan meč protiv Džona Milmana, Australijanca koji je svakako već prevazišao sva očekivanja!

Naš teniser je trijumfovao u tri burna seta, pokazavši da bi bilo previše da Milman posle eliminacije Rodžera Federera napravi još jednu senzaciju.

Samo na trenutke je Đoković dao nadu Australijancu, a poprilično se zakuvalo u šestom gemu koji je trajao skoro 16 i po minuta!

Dva puta su se sastajale i Sevastova još nije uzela set Sereni Vilijams. Otud kvota 1,20 na legendarnu Amerikanku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Vilijams – Sevastova.

Gem je pripao Milmanu, i to pošto je ukrotio četiri Novakove brejk šanse, uz veliku podršku publike koja je skandirala autsajderu sa "Ozi, Ozi, Ozi..."

Nije Novak imao šta tu da zameri publici, bilo je i Australijanaca, sve je takođe proteklo u adekvatnom teniskom maniru jer se dešavalo između poena, pa nije bilo razloga da reaguje kao pre nekoliko dana, kada je publika remetila koncentraciju u trenucima pripreme za servis ili tokom razmena udaraca.

Novi šou videli smo u drugom setu pri 2:2, kada je Milman prišao Đokoviću uz molbu za kratak prekid duela - pri sparini, nisu pomagali "ventilatori za dolar" koji su stajali tik uz klupe tenisera.

- Skroz sam mokar, možemo li da napravimo malu pauzu kako bih se presvukao? Loptica može da se cedi koliko je mokra kada se izvadi iz džepa - bila je poruka Milmana, a Novak nije imao nikakav razlog da se pobuni, štaviše, uživao je u petominutnoj pauzi.

U trećem setu, Milman je vratio brejk Novaku sredinom seta, što je naljutilo našeg asa. Pri 4:4, Nole je poveo sa 40:0 pri servisu Milmana, onda je treću brejk šansu iskoristio, zatim i servirao za pobedu. Kakvu je Australijanac zver probudio u Novaku, bilo je jasno posle konačne razmene.

Bilo je očigledno koliko je Novak želeo da što pre okonča meč i što odmorniji uđe u završnicu turnira, busao se u grudi uz uzvik, pre dolaska na mrežu da pozdravi rivala.

Samo se ti presvuci druže, opušteno Foto: Tanjug/AP

Sad je vreme za 11. polufinale US Opena u karijeri i napad na treći pehar ovog turnira - bio je šampion 2011. i 2015. godine. Miriše na 14. Grend slem pehar!

Krik šampiona Foto: Tanjug/AP
Ma, prijaće i meni pauza... Foto: Tanjug/AP
Nije lako... Foto: Tanjug/AP

VIDEO - Šou Đokovića i Vajde na treningu na US Openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA