≫ 

Džordan, Ali, Bolt i Đoković: Poznati komentator svrstao Novaka u najveće sportiste svih vremena!

Mats Vilander je često bio na udaru srpske javnosti zbog čestih napada na Novaka, ovoga puta je promenio priču

  • 2

Nekadašnji teniser i osvaja sedam Gren Slemova Mats Vilander, danas komentator Eurosporta, poznat je kao čovek koji je često kritikovao Novaka Đokovića. Međutim, posle osvajanja US opena od strane našeg tenisera, malo je promenio priču i tvrdi da je možda i najbolji teniser svih vremena.

>>> Evo koji turniri čekaju Novaka do kraja sezone i kakve su mu šanse da bude prvi na listi!

Čovek koji je pomerio granice moderne košarke Majk Džordan Foto: Guliver/Tim DeFrisco /Allsport/Getty

- Stavio bih ga u kategoriju sa Majklom Džordanom i Mohamedom Alijem. Mogli bismo dodati i Useina Bolta- napisao je Vilander.

Šveđanin je konačno nakon Vimbldona i Ju Es opan, koji je bio 14. grend slem u Đokovićevojkarijeri, kojim se izjednačio sa Samprasom, prestao da sumnja u srpskog asa.

Veliki bokserski šampion Muhamed Ali Foto: Profimedia/Newscom

>>> Del Potro otkrio šta mu je Novak šapnuo dok je plakao u mraku: Njegove reči neće nikad zaboraviti!

-Novak je najbolji sportista kog je tenis video. On je najblistaviji od svih velikih šampiona. Možda se radi i o najvećem mogućem nivou tenisa. Da li je bolji od Federera i Nadala? Verovatno. Niko mu ništa ne može. Neverovatno je kako uspeva da ovu veoma kompleksnu igru svede na jednostavne trikove, bez komplikovanih poteza i rizika - tvrdi Vilander.

Nole, dobrodošao u klub GOAT ( Grates of all time) Jusein Bolt i Novak Đoković Printskrin: theguardian.com, Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Novakova poruka ljubavi posle osvajanja US Opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    12. septembar 2018 | 15:29

    Sad Vilander ide iz krajnosti u krajnost. Jeste Nole učinio mnogo toga što drugi nijesu niti mogu učiniti u tenisu: četiri GS zaredom, 17000 poena na kraju sezone, sve masrerse pokupio, tri put proglašen za sportistu planete, bolji skor protiv Rodžera i Rafe koji su ikone tenisa kao i Nole, osvojio sve GS , četiri GS zatedom uzeo... sve to niko drugi od tenisera nije. Sad to da je najbolji sportista planete u svim sportovima - neznam, nema objektivnih mjerila ili propisa oko tog pitanja. I ja vjerujem da je to tačno, ali je drugo pitanje nametnuto : zašto je Vilander promijenio mišljenje za 180 stepeni. Ranije je Novaka omalovažavao i to drsko!

  • realno

    12. septembar 2018 | 14:58

    Da se razumemo,u tenisu jeste po mom mišljenju,zato kada su ova dvojica igrali najbolji tenis,Nole ih 2011 preslišao...Ali da je najbolji sportista nije po mom mišljenju jel je to Jordan...Čovek uzeo 3 titule otišao i igrao bejzbol godine ili dve...Vratio se košarci i uzeo opet 3 titule lagano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA