≫ 

Modriću, majstore! Đoković među prvima čestitao hrvatskom fudbaleru "Zlatnu loptu" (FOTO)

Srbin među prvima čestitao hrvatskom fudbaleru na fenomenalnom priznanju

  • 7
Novak Đoković, Luka Modrić, Mateo Kovačić, Ivan Rakitić, Ivan Perišič, Fudbalska reprezentacija Hrvatske, hrvatski fudbaleri Foto: Instagram/djokernole

Luka Modrić je učinio nešto što je do sada bila samo misaona imenica za fudbalere koji se ne zovu Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi - osvojio je titulu najboljeg igrača sveta u izboru FIFA.

>>> Ovo je kuća u kojoj se rodio Luka Modrić: Ruševina bez krova u selu gde je najbolji fudbaler sveta čuvao koze (FOTO) (VIDEO)

Posle skoro decenijske dominacije Portugalca i Argentinca koji su naizmenično osvajali osam godina zaredom "Zlatnu loptu", ona je konačno promenila vlasnika, zasluženo!

Na najvećem individualnom priznanju Modriću stižu čestitke sa svih strana, kako i ne bi, uspeo je da zaseni dvojicu velikana, naravno i ostale konkurente u godini koju će bez dileme pamtiti kao najuspešnijom u karijeri, u kojoj je bio prvak Evrope sa Realom, viceprvak sveta sa Hrvatskom...

U moru čestitiki, našla se i ona koju je poslao najbolji srpski teniser Novak Đoković, veliki poštovalac Lukinog "lika i dela", i prijatelj Realovog igrača.

- Bravo Luka. Apsolutno zasluženo majstore. Neka je sa srećom - napisao je naš as.

Foto: instagram/lukamodric10

 
 
 
View this post on Instagram
Dedicated to everyone who loves football Dedicado a todos los amantes del fútbol. Za sve koji vole nogomet #TheBestA post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA