Janko Tipsarević najavio teniski turnir poznatih (FOTO) (VIDEO)

Oduševljeni učesnici omiljenog turnira među poznatim ličnostima – koji se održava u našoj zemlji već 11. godina – toplo su čestitali Tipsareviću na ovom gestu i gostoprimstvu koje im je lično ukazao, a zatim propratili predstavljanje žreba turnira u muškim, ženskim takmičarskim kategorijama

  • 0

Na veliko zadovoljstvo  poklonika tenisa, sinoć je održan Players Party 17. Humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih kada je naš globalno priznati teniski as, Janko Tipsarević – proglasio otvorenim Tenisku akademiju Tipsarević na lokaciji Sportskog centra "Olimp" na Zvezdari.

Treće zdanje jedne od najvažnijih teniskih škola u Srbiji, posvećena obrazovanju tenisera u svim njegovim aspektima i bazirana na dragocenim iskustvima iz bogate teniske karijere njenog osnivača – kroz domaćinstvo najuspešnijem teniskom turniru ovog profila nastavlja misiju razvoja tenisa u Srbiji – na juniorskom, profesionalnom i rekreativnom nivou.

Oduševljeni učesnici omiljenog turnira među poznatim ličnostima – koji se održava u našoj zemlji već 11. godina – toplo su čestitali Tipsareviću na ovom gestu i gostoprimstvu koje im je lično ukazao, a zatim propratili predstavljanje žreba turnira u muškim, ženskim  takmičarskim kategorijama.

 
 
 
View this post on Instagram

Dragi prijatelji tenisa, Veoma sam srećan što mogu da vas pozovem da budete naši gosti na sedamnaestom Porše humanitarnom teniskom turniru poznatih ličnosti Srbije, koji će se održati ovog vikenda – dvadeset devetog i tridesetog septembra – na terenima Teniske Akademije Tipsarević, u Sportskom centru Olimp – na Zvezdari. Po prvi put ćemo ugostiti teniski humanitarni turnir poznatih sa najdužom tradicijom u Srbiji – kako bismo zajedno uživali u sjajnoj zabavi, fer-pleju i drugarstvu – i dali svoj doprinos pomoći koja je namenjena deci udruženja „Uvek sa decom“ sa instituta za onkologiju u Beogradu. Dođite i povedite svoje prijatelje, decu – ili roditelje – da se družimo uz odličan tenis i razonodu koji samo zvezde naše javne scene mogu prirediti! Ulaz je slobodan, odsustvo ne opravdavamo, zadovoljstvo je garantovano! Teniska Akademija Tipsarević i poznati vas čekaju ovog vikenda na Olimpu!A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

Brojne poznate ličnosti naše scene "ukrstiće rekete" za vikend 29. I 30.septembra u prelepom teniskom ambijentu Akademije Tipsarević i duhu drugarstva i fer-pleja – sa ciljem da se na ovaj način realizuje humanitarni fond turnira – posvećen Udruženju "Uvek sa decom" za mališane sa klinike za onkologiju u Beogradu.

Učesnici Poršeovog turnira u muškom singlu i dublu, Motorola turnira za dame i Atlas Mini Tenis Opena će pokazati svoje tenisko umeće u takmičarskom programu koji počinje u subotu i nedelju u 10 časova ujutru, a najbolji primiti vredne trofeje i nagrade na Zvaničnoj završnoj ceremoniji turnira – predviđenoj za 16 časova u nedelju.

Foto: Promo/ Đorđe Tomic

Posetiocima turnira će biti priređena i vrhunska tenska egzibicija u kojoj će učesvovati najperspektivniji juniori Teniske akademije Tipsarević – kruna njegovog sportskog programa čiji je zvanični pokrovitelj ove godine – po prvi put – Sportski savez Srbije! Ulaz za sve posetioce i ljubitelje tenisa je – kao i uvek – slobodan!

Foto: Promo/ Đorđe Tomic

- Izuzetno mi je drago što će Akademija Tipsarević biti domaćin turniru ovako bogate tradicije i važnih ciljeva, što podcrtava njenu misiju da sa pravom sportskom strašču i na najvišem nivou stručnosti sarađuje sa svima kojima žele i mogu da doprinesu razvoju tenisa i njegovih vrednosti među njenim polaznicima – budućim takmičarima – kao i onom delu društva koje kroz rekreaciju promoviše vrednosti zdravog života! - naglasio je Janko Tipsarević u svom pozdravnom govoru.

Foto: Promo/ Đorđe Tomic

Posle perioda hladnijeg vremena, pred nama su topliji, sunčani dani – idealni za uživanje u sjajnom tenisu, zabavi i egzbicijama na terenima Teniske akademije Tipsarević! Dobrodošli!

Za više informacija, posetite zvaničnu Fejsbuk stranicu Turnira Viber Javni čet TENIS POZNATIH.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA