≫ 

Srđan Đoković: Najveći uspeh svakog normalnog čoveka jeste to da ga dete prevaziđe u svakom pogledu (VIDEO)

Novakov otac govorio o karijeri svog sina

  • 7

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, gostovao je u ponedeljak veče u emisji ''Ćirilica'' koja se emituje na TV Hepi!

On je govorio o karijeri svog sina, a svakako najupečatljiviji momenat jeste onaj kada se prisetio izjave koju je dao pre 12 godina. Izjave koja se tiče Rodžera Federera.

- Rekao sam tada da je Federer veliki sampion, ali mali čovek. To mislim i danas. U poslednje vreme je promenio odnos, video je da je pogrešio. Čak mu je i trener, videli ste kako ga je savetovao na Lejver kupu - rekao je Srđan Đoković.

Podsetimo, Federer je tada ''udario'' na Novaka tokom meča u Dejvis kupu kada je naš teniser igrao protiv Stena Vavrinke. Rodžera je razljutilo to što je Đoković u 5. setu tražio medicinski tajm-aut.

- Ne verujem njegovim povredama. Ozbiljan sam, zaista. Mislim da je on prevara, kada se priča o tim povredama - rekao je tada Federer.

Pepe Imaz u Novakovoj loži Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Srđan Đoković je govorio i o uticaju Pepe Imaza na Novaka, a ne bi trebalo zaboraviti da je upravo Srđan bio najrazumniji kada su Novaka svi osuđivali što povremeno radi sa Špancem.

- Pepe i moj srednji sin su super prijatelji i on je povremeno bio član Novakovog tima. Imaz je jedan prizeman i normalan čovek i ponekad odgovara Novaku da mu bude u blizini, jer ga smiruje. To što se o njemu pričalo i pisalo su notorne laži - jasan je bio Srđan Đoković.

Na pitanje voditelja emisije da prokomentariše to što je Novak vratio pobednički tim. Srđan Đoković je najpre odgovorio pitanjem:

- Da li ti znaš nekoga ko je bezgrešan? Ni Novak nije. Promenio je i video da ne ide, pa je vratio onako kako je bilo...Bilo je teško. Novak jednostavno nije znao kako da prevaziđe tu povredu. To je povreda koja je došla posle 15 godina ''udaranja''. Mi kao roditelji, tu računam i braću i sve ljude oko njega, smo mu pružali potrebnu podršku, ali on je na kraju odlučivao. Imao je 30 godina, bio je svoj čovek, Nekoliko puta je obišao zemaljsku kuglu. Sigurno je pametniji i od mame i od tate i od mnogih drugih ljudi - rekao je Novakov otac i dodao:

- U životu svakog normalnog čoveka najveći uspeh jeste to da ga dete prevaziđe u svakom pogledu. A sva moja deca su to već učinila odavno kada sam ja u pitanju. Ponosan sam na njih.

Pogledajte i video kompletne emisije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    1. oktobar 2018 | 23:15

    Boga mi nije mu zivot bio lak, verovatno ni sada nije, kao da je covek jako umoran, izgleda kao Majkl Korleone iz cuvenog filma. Tu ce lepo ziveti tek Novakovi naslednici ako budu pametni, ali svakako Srdjan je najzasluzniji za Novakovu karijer, svaka mu cast.

  • Nenad ns

    1. oktobar 2018 | 23:13

    Ko god pomogne srpskoj deci nije los covek...

  • G.A

    2. oktobar 2018 | 00:59

    Boziji ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA