≫ 

Đoković demolirao Andersona za polufinale Šangaja: Kinezi u transu sa srpskim zastavama (FOTO)

Noletov rival u polufinalu biće Aleksander Zverev

  • 11

Novak Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Šangaju, pošto je u četvrtfinalu eliminisao Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 2:0 (7:6, 6:1).

Bio je ovo njihov osmi međusobni susret u zvaničnim mečevima i Novak je ostvario sedmi trijumf. Igrali su i na nedavnom Lejver kupu, koji ipak nema takmičarski značaj

>>> Đoković u sat vremena otkrio tajne pred celom Srbijom: Kako se krio od policije, zašto je podržao Hrvate i još mnogo toga!

Prvi set je bio ključan i rešen je u tajbrejku, gde je Anderson propustio set loptu pri rezultatu 6:5.

Nakon što ju je propustio, Novak je dobio svoj servis gem i obezbedio tajbrejk u kome je bio ubedljiv i sa 7:1 je došao do vođstva od 1:0 u setovima.

Očigledno je propuštena šansa potpuno demoralisala Andersona, koji je na startu drugog seta pretrpeo brejk i Novak je došao do sigurnog vođstva, koje je čuvao do kraja susreta za plasman u polufinale, gde ga čeka Aleksander Zverev, koji je sa 6:4, 6:4 savladao Kajla Edmunda iz Velike Britanije.

Novak je imao veliku podršku kineske publike, koja je preplavila tribine srpskim zastavama.

 

Novak bi već ovim rezultatom i plasmanom u polufinale mogao da dođe do 2. mesta na ATP listi, ukoliko Federer izgubi od Nišikorija u meču koji je na programu od 13.45.

Plasman u finale obezbedio bi mu sigurno 2. mesto na ATP listi, bez obzira na učinak Federera u Šangaju.

VIDEO: Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

Repriza polufinala Svetskog prvenstva pred praznim tribinama u Rijeci. Kvota na Hrvate, koji su nedavno poraženi od Španije sa 6:0, je 2,65, dok je dvojka na Engleze 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Hrvatska - Engleska.

Mlada reprezentacija Srbije ima učinak osam pobeda u osam mečeva u ovim kvalifikacijama, a kec protiv Austrije u Novom Sadu nosi kvotu 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč mladih selekcija Srbije i Austrije.

Posle dugo vremena, Budućnost igra evroligaški meč, a u Podgorici je rival Armani. Kvota na keca je čak 3,50, dok dvojka plaća 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Armani.

U novu sezonu Evrolige Fenerbahče kreće protiv debitanta Gran Kanarije, a kvota da će slaviti s više od 12,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fenerbahče - Gran Kanarija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA