Šumijevo stanje stabilno, ekipa Ferarija ga posetila u bolnici!

Uz Žana Toda predsednika rukovodećih organa FIA, legendarnog vozača posetio je i test vozač italijanske ekipe Luka Badoer, dok je ispred bolnice već nekoliko dana navijački kamp sa zastavicama Ferarija

  • 2

Informacija novih o stanju legendarnog Mihaela Šumahera za sada nema i lekari ga i dalje drže u indukovanoj komi.Njegovo stanje je stabilno, ali legendarni vozač Formule 1 još uvek nije van životne opasnosti.

On svakoga dana dobija poruke podrške, a nekadašnje kolege iz tima Ferarija posetile su Šumahera u bolnici, gde se nemački as oporavlja od opasne povrede glave zadobijene na skijanju.

Šumahera su prvog dana nove 2014. godine posetile nekadašnje kolege iz Formule 1, uz Žana Toda, predsednika rukovodećeg tela za Formulu u okviru FIA.

Među posetiocima je bio i Luka Badoer, nekadašnji test vozač Ferarija. Inače, ispred bolnice je već nekoliko dana navijački kamp, sa Ferarijevim zastavama.

Menadžerka sedmostrukog šampiona Formule 1 rekla je da je stanje legendarnog Nemca stabilno, ali i dalje kritično.

- Mihaelovo stanje je bilo praćeno tokom noći i ono je stabilno. U ovom trenutku, dobra vest je što nećemo imati konferenciju za štampu, pošto nema većih promena. Međutim, njegovo stanje je i dalje kritično - rekla je Sabine Kem

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA