(VIDEO) Ako nam i dalje ne verujete, sada možete pogledati zašto je COMTRADE proslava - ŽURKA GODINE!

Među gostima su bile mnogobrojne ličnosti iz sveta politike, biznisa, medija i javnog života koje su svojim prisustvom uveličale proslavu kojom je obeležena još jedna – POBEDNIČKA COMTRADE SEZONA!

  • 2

Više od 3.000 zvanica sjajno se provelo u četvrtak uveče na novogodišnjoj žurci kompanije COMTRADE.

Ako nam još uvek ne verujete da je COMTRADE napravio žurku godine, pogledajte prilog u produkciji Telegraf NOW televizije i uverite se i sami:

- Moji zaposleni su ispunili sve planove koje sam očekivao od njih u 2015. godini. Mogu da im se zahvalim što smo zajedno napravili istorijski uspeh. Kada krene nova godina, mi sat resetujemo na nulu i krećemo opet u trku ispočetka - istakao je domaćin i prvi čovek kompanije COMTRADE Veselin  Jevrosimović.

OVO JE BILA ŽURKA GODINE: Više od 3.000 gostiju proslavljalo još jednu COMTRADE pobedu (FOTO)

U sjajnoj atmosferi uživali su između ostalih i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, zatim gradski menadžer grada Beograda Goran Vesić, Nenad Čanak, Milka Forcan, Srđan Đoković, modni kreator Bata Spasojević, glumac Vladimir Aleksić...

Pogledajte i ostale sjajne priloge iz produkcije Telegraf NOW televizije:

(VIDEO) TESTIRALI SMO ALKOMETAR S NAČELNIKOM POLICIJE: Evo koliko STVARNO možete da popijete VINA, PIVA, RAKIJE ili ENERGETSKOG PIĆA!

(VIDEO) TRENDSETERKA: Emina Jahović lansira svoju modnu marku

(VIDEO) Haris joj daje lovu u leđa, a Melina oblači Dženifer Lopez!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA