(VIDEO) NUDILA SAM ZAGRLJAJE NA TRGU REPUBLIKE: Evo kako su reagovali Beograđani!

Novinarka Telegraf Now je proslavila Međunarodni dan zagrljaja tako što je izašla na ulicu i pokušala da usreći druge ljude

  • 8

Svet na današnji dan obeležava Međunarodni dan zagrljaja, a Telegraf je odlučio da se pridruži ovom lepom danu i produkcijom u kojoj je novinarka na Trgu republike tražila zagrljaje, usreći građane Beograda.

Prema mišljenju psihologa i lekara, svakom od nas je dnevno potrebno najmanje sedam minuta grljenja, što je u proseku oko 12 zagrljaja, da bi se osećali srećno, a osim toga, poznato je da nam ono pomaže u smanjenju stresa i hipertenzije.

Inače, ovaj krajnje simpatičan dan je ustanovljen na inicijativu američkog sveštenika Kevina Zaborija, koji je 1986. godine zagovarao grljenje kao način borbe protiv nedostatka emotivnog trenutka.

Ne treba da čudi što je upravo izabran 21. januar za obeležavanje Međunarodnog dana zagrljaja, jer je ovaj mesec s godinama postao sinonim za čestu depresiju.

Ne propustite i druge fenomenalne priloge televizije Telegraf Now:

(VIDEO) KAKO SE KAŽE, FEJSBUK ILI FEJZBUK: Srpski penzioneri su OBJASNILI, ALI STVARNO!

(VIDEO) Pitali smo Beograđane da li prepoznaju košarkaše Partizana: Šou, nekima je Cvetković- Drobnjak?!

(VIDEO) Evo šta se desi kad MAČO-MUŠKARAC reši da dokaže da ŠTIKLE nisu nikakav BAUK!

(M. Bojić / T. Gojković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA