(VIDEO) MI NI O ČEMU NE ĆUTIMO: Ovo je PRAVA ISTINA o nasilju u srpskim školama!

Sve je češće nasilje ne samo među učenicima, već i đacima i profesorima... Zbog toga se ekipa internet televizije T NOW uputila na teren

  • 8

Svedoci smo da se sve češće u školama dešava nasilje što među samim učenicima, što među đacima i profesorima. U digitalnoj eri, sukobi i iživljavanja se sve češće i snimaju.

Ali, jednom kažnjen učenik predstavlja primer za sve ostale đake, kako ne treba da se ponašaju. Zbog svega toga, ekipa internet televizije Telegraf Now rešila je da ispita podrobnije ovu tematiku.

- Ni mi nismo za to da se deca isteruju iz škola. Ipak, "ispadi" dece mnogo su jači i češći u srednjoj školi nego u osnovnoj, počev od psovki, navaljivanja na ocenu, pa sve do otvorenih pretnji - kaže jedan od sagovornika Miodrag Kostić, predsednik Foruma beogradskih gimnazija.

Ostatak pogledajte u videu iznad.

Pogledajte i druge zanimljive priloge koje je za vas pripremio T NOW:

(VIDEO) Tražili smo ljudima na ulici ličnu kartu. Šta mislite, koliko njih nam je pokazalo dokument?

(VIDEO) Srđan je dao život za svog komšiju Bošnjaka! I s punim pravom je dobio svoju ulicu

(VIDEO) KAD GROMADA OD ČOVEKA PUSTI SUZU: Hrvat velikog srca donirao novac napuštenim srpskim mališanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    28. januar 2016 | 22:59

    Nasilja ima svuda,ne samo u srpskim školama.

  • Nastavnik pred penziju

    30. januar 2016 | 12:26

    Nije tačno da je problem samo u srednjim školama!! Radim u selendri u školi gde je djeci dozvoljeno da psuju,lome stvari,vređaju nastavnike,kradu (to se zataša) i onda ta škola od inspekcije dobije 4+ . Problem je u samoj nevaspitanoj deci,njihovim imbecilnim roditeljima i uopšteno sredini u kojoj žive.Svi ih smatraju divljacima iz okolnih mesta.Sve to treba izbaciti iz škole i poslati u rudnike.

  • gradjanin

    29. januar 2016 | 10:10

    Nasilje nastaje kada je okruzenje nemocno i nezainteresovano za globalno resavanje problema, zakon se ne primenjuje i onda svako radi po svom "zakonu" jer mu niko - ništa ne može, jer jednostavo NEMA ko da primeni zakon a nasilnici su kao što se da zaključiti još i zaštićeni zakonom... I tako... u krug...! A nekad bilo porodice, roditelja, milicije, Kruševca... Ko zna o čemu pričam -shvatiće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA