(VIDEO) MI NI O ČEMU NE ĆUTIMO: Ovo je PRAVA ISTINA o nasilju u srpskim školama!

Sve je češće nasilje ne samo među učenicima, već i đacima i profesorima... Zbog toga se ekipa internet televizije T NOW uputila na teren

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nastavnik pred penziju

    30. januar 2016 | 12:26

    Nije tačno da je problem samo u srednjim školama!! Radim u selendri u školi gde je djeci dozvoljeno da psuju,lome stvari,vređaju nastavnike,kradu (to se zataša) i onda ta škola od inspekcije dobije 4+ . Problem je u samoj nevaspitanoj deci,njihovim imbecilnim roditeljima i uopšteno sredini u kojoj žive.Svi ih smatraju divljacima iz okolnih mesta.Sve to treba izbaciti iz škole i poslati u rudnike.

  • Anarhija

    29. januar 2016 | 23:10

    Hey teacher leave the kids alone uahahaha bradonja nemoj da filozofiras jedes pleskavice u kafane a??? Deco samo razvaljuj zivela Anarhija !!!

  • Dubravka

    29. januar 2016 | 13:32

    Dr Zoran Milivojević je lepo rekao, "razgovor i dogovor", mada on kaže još i da treba po guzi. Ja kažem, ne, nikako nasilje pa i po guzi, jer, nasilje stvara nasilje. Razmena mišljenja u porodici je normalna i to je zdravo. Naravno, neke priče treba deca da čuju, a neke nikako. Ako se u porodici konstruktivno "svađa" i da pri tom niko ne bude povređen ni ponižen, a bilo kakav rezultat se postigne, ni deca kasnije neće biti agresivna. Na kraju krajeva, ne slažem se s tim da dečija bude poslednja, ali ako imaju dobro pokriće za ono što traže i bore se, odobravam. Ponekad i nastavnici umeju da proizvedu agresiju kod dece. Iz iskustva znam, jer sam lično doživela na koži svog deteta koje je na takmičenju na svim nivoima, poslednje Evropsko, osvajalo jedno od prva 3 mesta, a onda je došla nastavnica "preko veze" jer nije bila stručna za taj predmet iz prirodnih nauka i dala joj 3 jer nije znala gde je zarez u definiciji u udžbeniku. 5 su dobijali samo oni koji su znali od reči do reči lekciju bez razumevanja. Posle 4 meseca iživljavanja i ponižavanja mog deteta koje se inače te god jedino plasiralo na državno, a pri tom otišla je sama jer nastavnica nije htela ni da je povede na školsko, Ja sam otišla na roditeljski sastanak, donela punu torbu pokrića i porazgovarala vs razredni starešinom. I ako se može nazvati agresijom, donela zaključak da moje dete u 8.razredu može da predaje toj nastavnici. I što je najgore, i ona je bila svesna kolko ne zna i zato je vidno maltretirala moje dete. Kad je saznala da je otac tj. Moj muž, doktor nauka i da su geni čudo i kad se srela s mojim mužem koji joj je bio kontrolor na jednom takmičenju, i koji joj je našao 200 grešaka, koje ni osnovci ne bi trebalo da naprave, lepo je otišla iz škole jer je bila svesna svog ne znanja. Da sam bila blesavija, udavila bih je koliko je moje dete suza isplakalo. Evo , sad ima 22, upravo završava master studije tog predmeta, na državnom fakultetu, sa prosekom preko 9 i kad plače, plače što i kad ovo završi ne zna gde će. Za zapad nemamo para, ovde neće moći zbog mega i sega diplomaca, a nije ni u jednoj stranci. Prema tome, vaspitanje u kući, nepravda u školi iziskuje nasilje. Jer, mislite li da je moje dete volelo druga, drugaricu nebitno, koja ima 5,o prosek a ne zna im boju glasa niti su se gde pokazali, a ona sa 2 evropskom nagradom ima 3. I pri tom ne uči napamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA