(VIDEO) JEDINA SRPSKA ZVEZDA U HOLIVUDU! STEFAN KAPIČIĆ: Uloga Kolosusa je ostvarenje mog sna!

Domaća premijera filma "Deadpool" zakazana je za 11. februar, a ekipa Telegraf Now stala je rame uz rame sa veteranom X-men franšize, kojeg igra naš proslavljeni glumac

  • 24

Srpski glumac Stefan Kapičić ostvario je svoj dugosanjani san ulogom Kolosusa u velikom holivudskom ostvarenju "Deadpool", u kom igra jednu od glavnih uloga zajedno sa kanadskim glumcem Rajanom Rejnoldsom. Za Telegraf Now, prvu internet televiziju u Srbiji, otkrio je kako se osećao kada je postao jedan od X-Men likova, kakav je Rajan kao kolega i čovek, a na kraju, našoj ekipi je na nečemu i - čestitao.

Talentovani Kapičić prvi je srpski glumac koji je dobio ulogu u Marvelovom filmu. Priznaje da je o tome sanjao kao dečak i smatra da je njegov dugogodišnji trud konačno nagrađen.

- To su likovi sa kojima sam ja odrastao, tako da biti jedan od X-Mena je meni potpuno ostvarenje sna - iskreno je rekao Stefan.

- Lično sam oduševljen Rajanom Rejnoldsom kao čovekom, kao i samim tim što sam imao priliku da me pošalju za Los Anđeles da radim s takvim genijalcima i tom ekipom ljudi - zaključio je glumac, kojeg će srpska publika imati priliku da gleda kao Kolosusa na velikom platnu već od 11. februara.

Ukoliko ste propustili, pogledajte još neke zanimljive priloge u produkciji Telegraf Now:

(VIDEO) KEFALICA ZA MATORANE: Umrećete od smeha kad čujete šta je HARD DISK

(VIDEO) KO BI REKAO? Otkrivamo koja pesma je bila najskuplja na Severininoj svadbi

(VIDEO) NAPRAVIO SAM SELFI NA ZABRANJENIM MESTIMA U BEOGRADU: I ovako sam prošao...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PEKI

    1. februar 2016 | 20:58

    Zvezda?hahahha

  • vukasin

    1. februar 2016 | 22:41

    jak si i ti glumac i umetnik ako ti je ova uloga ostvarenje sna...

  • Mara

    2. februar 2016 | 05:57

    Ne volim ovog lika I nije mi ni simpatican,Ali po komentarima se vidi ko smo mi kao narod,zasto smo tu gde smo !!!! Nema nama spasa, pojesce nas zloba I zavist!! P.s. A decku svaka cast na ovoj ulozi !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA