(VIDEO) Vlada i Đole su osetili KRV i MAST na Slaninijadi, a onda su počeli čudno da se ponašaju!

Proizvođači slanine otkrili su nam kako prepoznati kada je ova namirnica kvalitetna, tamburaši su nam upotpunili ugođaj, a da li nam je bio potreban hleb i zašto se krkanluk završio izbacivanjem novinara, možete pogledati u našem video prilogu

  • 8

U Kačarevu se trenutno održava tradicionalna, 21. po redu Slaninijada, na koju su pozvani svi ljubitelji mesa i domaćih mesnih prerađevina. Ekipa internet televizije T NOW nije uspela da odoli ljubaznom pozivu domaćina, a da se ne lažemo, ni ukusu prave srpske slanine!

POČINJE SLANINIJADA: Ali ove godine neće biti manifestacije "PRASE JE PUŠTENO"!

Proizvođači slanine otkrili su nam kako prepoznati kada je ova namirnica kvalitetna, tamburaši su nam upotpunili ugođaj, a da li nam je bio potreban hleb i zašto se krkanluk završio izbacivanjem novinara, možete pogledati u našem video prilogu.

U slučaju da ste propustili neke od vesti T NOW, možete ih pronaći ovde:

(VIDEO) Nataša Bekvalac "razvalila" u prepunoj Kasini!

(VIDEO) Telegraf PRESEK vesti, 18. februar 2016: Radovanu Karadžiću Hag će presuditi 24. marta!

(VIDEO) Viktor Savić muvao novinarku Telegraf Now-a, a onda...

(VIDEO) Nikolina Pišek otkrila da li sanja nepoznate muškarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RIvan

    19. februar 2016 | 15:23

    A bio jednom pre 10 godina,bio zadnji dan slaninijade nedelja bila,onda sve bile neke firme sto prodavali slaninu i druge mesne preradevine katastrofa jedna tada,sve neke slanine ubi boze debele masne bljak.Ne znam mozda je sada bolja slaninijada,ali od onda vise ne idem,sve sami makedonci u Kacarevu gde oni znaju osusiti slaninu?

  • Cudo nevidjeno

    22. februar 2016 | 09:51

    Ne mogu da verujem kakve komentare citam. Prvo i osnovno, na Slaninijadi 80% izlagaca dolazi iz Srbije i regiona. Drugo, kakva je to predpostavka da Makedonci ne znaju praviti slaninu. Trece, obisla sam sve standove, degustirala slaninu i druge mesne preradjevine...gospodo takvi proizvodi ne mogu da se kupe u mesarama u gradu, i po gigantskim super marketima. Meso bez aditiva i hemije koji produzavaju trajnost proizvoda... Na oko znate da je sjajno, a onda to potvrdi miris i ukus. I pre nego sto komentarisete bolje svratite do Kacareva.

  • Kulturni sunovrat

    20. februar 2016 | 10:50

    Kupusijada,slaninijada.....su postale Main stream kulturna dogadjanja u Srbiji. To se nekada dozivljavalo kao sala seoskih becara pa je bilo simpaticno,ali ovolika promocija nekulture je zsbrinjavajuca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA