(VIDEO) Dive narodne muzike se oprostile od velike Jadranke Stojaković

Lepa Brena, Goca Lazarević i Ivana Selakov govorili su o legedarnoj pevačici koja je preminula i zapevale njene nezaboravne hitove

  • 13

 

Legendarna pevačica Jadranka Stojaković preminula je u 66. godini i ostavila iza sebe neizbrisiv trag. Lepa Brena, Goca Lazarević i Ivana Selakov govorili su pred kamerama televizije Telegraf NOW o njoj i ispričali da je bila velika zvezda koja je pravila sjajne hitove.

 

Na kraju, ove tri pevačice zapevale su i hitove velike Jadranke. Šta su sve Brena, Goca i Ivana rekle o Jadranki Stojaković, pogledajte u prilogu Telegraf NOW televizije.

 

Ostali T NOW prilozi:

 

(VIDEO) Da li bi Tito imao šanse na izborima danas? Godišnjica smrti Josipa Broza Tita

 

(VIDEO) SANJA I GOCA U TOP FORMI: Imaju bolje noge od mladih koleginica?

 

(VIDEO) URNEBESNO: Narodnjaci su nam rekli šta misle o operi!

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    4. maj 2016 | 22:34

    A gde ste svi bi li zadnjih godina? Vase bar male donacije su mogle da joj zivot ucine boljim. Bar da ste sve kolege malo pomogle u pronalazenju izlecenja za nju. Pocivaj u Mir. S postovanjem.

  • Andjelija

    4. maj 2016 | 22:59

    @js Potpuno ste u pravu. Samo mi nije jasno kako ih nije sramota od silnog samoreklamerstva i promovisanja. Nigde ih nije bilo da pomognu koleginici i umetnici , kada joj je bilo najpotrebnije. Nisu verujem ni znale ni gde je ni koliko je tesko bolesna. Nisu se ni raspitale da li joj nesto treba. Koliko licemerja na jednom mestu. Neka je andjeli cuvaju. Slava joj!

  • Sanja

    5. maj 2016 | 00:16

    Kakva licemjernost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA