≫ 

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: RADOVAN JE 1984. GODINE POSTAO DAVID DABIĆ! Momčilo Krajišnik OTKRIO PRAVU ISTINU o Karadžiću

Posetili smo nekadašnjeg predsednika Skupštine Republike Srpske u “njegovom kraju” bio nam je pravi srpski domaćin na Palama, gde nam je otvorio dušu i ispričao do sada nikada ispričane priče iz njegovog života, evo šta nam je sve otkrio

  • 47

Bivši lider Srba u BiH tokom ratnih godina i krvavog građanskog rata Momčilo Krajišnik u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs otkriva do sada mnoge detalje iz njegovog života. On bez dlake na jeziku za naš portal govori o optužnici Haškog tribunala, o Slobodanu Miloševiću, stvaranju Republike Srpske, danima provedenim u najzloglasnijem zatvoru u Velikoj Britaniji, ali i o sudbinskoj povezanosti njega i prvog predsednika Srpske Radovana Karadžića!

EKSKLUZIVNO: Momčilo Krajišnik OTKRIVA PRAVU ISTINU kako je Slobodan Milošević UMRO u Hagu! (VIDEO)

Posetili smo nekadašnjeg predsednika Skupštine Republike Srpske u “njegovom kraju” bio nam je pravi srpski domaćin na Palama, gde nam je otvorio dušu i ispričao do sada nikada ispričane priče iz njegovog života, ali i iz političkih života Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Biljane Plavšić, Slobodana Miloševića i drugih lidera koji su obeležili devedesete godine prošlog veka!

EVO ZAŠTO SAM SE STRAŠNO POSVAĐAO SA MILOŠEVIĆEM: Prva ispovest Momčila Krajišnika

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Krajišnik nam objašnjava zašto su ga ljudi sa Zapada prozvali "Mister NO", kao i zbog čega je 1984. godine bio u zatvoru zajedno sa Radovanom Karadžićem.

Prema njegovim rečima ko je Radovana Karadžića poznavao dobro tih godina, kao što ga je on poznavao, mogao je da nasluti da će se lider Srba u BiH kriti pod imenom nadrilekara Dragana Davida Dabića, jer je još 1984. godine planirao da otvori psihijatriju i da leči ljude prirodnim lekovima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Krajišnik nam otkriva šta je zaista bio razlog za sukob sa Slobodanom Miloševićem i kako su izgledali pregovori s njim u Beogradu.

On tvrdi da je bio svedok dogovora Holbruka i Radovana Karadžića, kada je lideru Srba obećano da će za njega Haški tribunal biti prošlost "kao se on sakrije u podrum".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Krajišnik za naš portal prvi put otkriva kako su drugi osuđenici u zatvoru Haškog tribunala saznali da je preminuo Slobodan Milošević, kao i ko je od njih prvi saznao tu, kako kaže “strašnu vest”, ali i predviđa koju kaznu će dobiti Ratko Mladić u Haškom tribunalu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Šta je sve Momčilo Krajišnik rekao u svojoj ispovesti za Telegraf.rs, pogledajte u prilogu prve internet televizije u Srbiji Telegraf Now:

(Darko Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag Z.

    13. maj 2016 | 20:53

    Žao mi ovog čoveka. Nevin je ležao tolike godine u zatvoru. Kao Predsednik skupštine nije uopšte imao ovlašćenja da naredi bilo kakve zločine. Samo osuđen što je Srbin

  • Filip

    13. maj 2016 | 21:26

    Radovan Karadzic je srpski heroj i tacka!

  • Whw

    13. maj 2016 | 19:36

    Republika Srpska vise postojati nece,ako se sukobe Srbi u ovim protrestima. To je cilj SAD -a,da bi R.Srpska pripala Bosni,a za uzvrat BiH ce priznati Kosovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA