Teme: Nafta

Mislili ste da su vredni antikviteti i pare u gaćama najluđe priče sa carine? Sada stavljaju kokain u KRAVE I PSE, i to nije sve!

MRAČNE I BLJEŠTAVE PROGNOZE ZA 2018: Jedna zemlja će doživeti totalni raspad, Kinezi postaju još jači, a evo šta čeka Amerikance (VIDEO)

Tramp napao Kinu: Uhvaćeni na delu - daju naftu Pjongjangu

Nigerija daje MILIJARDU DOLARA za borbu protiv Boko harama

Otkriće decenije: Potoci nafte teku ovom zemljom, milijarde tona crnog zlata mogu da promene svet

Srbija 2. na Zapadnom Balkanu po proizvodnji sirove nafte: Iznenadiće vas ko je LIDER u ovom regionu

Šta se dešava u Saudijskoj Arabiji? Pogibija princa i hapšenja članova kraljevske porodice dok mladi prestolonaslednik krči put ka tronu

Gorivo poskupljuje već sledeće nedelje! Evo za koliko skače litar

Najskuplji i najveći projekat ikada? Saudijska Arabija gradi MEGAGRAD od 500 milijardi dolara, želi da vrati "umereni islam" (VIDEO)

Iračka vojska preuzela kontrolu nad Kirkukom: Počela odmazda zbog referenduma u Kurdistanu, vojska i civili beže? (FOTO)

U zemlji bogatoj naftom, ovo zovu tečnim zlatom: Hrane se medom i veruju da im čuva zdravlje (FOTO)

Sultan slavi 50 godina na vlasti kao najbogatiji čovek na svetu: Vukli su njegove zlatne kočije, pa je zabava počela u palati od 1.800 soba (VIDEO)

Posle referenduma obustavljeni letovi za Kurdistan, a vlada odbija da preda Iraku kontrolu nad granicama

Čistili su naftu koja se razlila kod grčkih letovališta, pa je krijumčarili! Uhapšeni kapetan i glavni mehaničar broda (VIDEO)

Nafta stigla do omiljenog grčkog letovališta Srba: More prekrila masna crna boja, turisti beže zbog katastrofe (FOTKE SA LICA MESTA)

Katastrofa u Pireju: Izliva se nafta blizu Atine, 10 godina će biti potrebno da se očisti more (VIDEO)

48 sati do totalne kataklizme u Americi: Posle uragana Harvi, preti nova katastrofa! Najdramatičnije scene iz potopljenih SAD (FOTO) (VIDEO)

Gorivo će biti jeftinije za čak 7 DINARA ako se ispuni jedan uslov!

Rusija i Amerika u borbi za crno zlato Venecuele: Madurova zemlja pred raspadom, kome će pripasti njena nafta?

"Imperija" želi da sruši Venecuelu da bi joj uzela naftu: Predsednik Bolivije Morales zagrmeo, upire prstom u Ameriku (VIDEO)

Boris radi u Sibiru na -50 stepeni, 10 sati svakog dana na bušotini: On Ruse obezbeđuje naftom, a oni ga za to odlično plaćaju (FOTO)

Tinja rat Putina i Trampa zbog drastičnih sankcija: Ko je sebi pucao u noge? Svi gube, žestoka reakcija znači kraj najvećeg sna Kremlja

PREVARILI GA: Otkrivena Bekerova pogrešna odluka zbog koje je bankrotirao!

Moguć pad tražnje za naftom do 2050. godine: Evo šta će uticati na to

RAJ POLAKO POSTAJE PAKAO: Stranci koji posluju u Saudijskoj Arabiji moraju da plaćaju porez

Piratska akcija kod Velikog Gradišta: Naizgled sladak brodić Dunavom prevozio ječam, a carinici su ZNALI da krije nešto mnogo veće! (FOTO)

OD PONOĆI: Pojeftinio benzin u Crnoj Gori, evo koliko sada košta

U toku je LOV NA GADAFIJEVO BLAGO: Traže njegove milijarde, dijamante i zlato! Sumnja se da je ovde godinama skriveno (MAPA)

Masovna tuča arapskih tajkuna: Sevale pesnice između Kuvajta i Saudijske Arabije (VIDEO)

Bahata svadba od 5 miliona evra: Sve pršti od luksuza kad mama milijarderka plati venčanje, hoda se po zlatu i služe nestvarna jela (FOTO) (VIDEO)