Teme: Studentkinja

Bratanica Ramuša Haradinaja povređena u eksploziji! Ćerka bivšeg komandanta OVK ranjena tokom terorističkog napada? (FOTO)

Ruskinja (21) se fotkala gola u Sibiru i svi joj gledaju u međunožje, a fora je zapravo u šumici (VIDEO)

Kristina (19) tražila sponzora na internetu, a onda je policija pronašla njeno mrtvo golo telo u plastičnoj vreći (FOTO)

Napisala je "Ja sam Medlin Meken", pa objavila fotke očiju i mladeža kao dokaz: Pokrenula je haos oko nestale devojčice! (FOTO)

Ruska studentkinja izvodila striptiz da bi dobila iPhone X: Nagovarali je da skine gaćice, a onda joj se sve obilo o glavu! (VIDEO)

Skandal na Tehnološkom fakultetu: Naterao studentkinje da ga ljube da bi im prijavio ispite

Prelepa Lidija (23) skočila s katedrale Sveti Pavle: Njeno srce je bilo čisto, ali je smatrala svet lošim mestom za život (FOTO)

Napustila je pravni fakultet da bi snimala porniće: Zovu me "prljava drolja", ali ja volim seks i zarađujem više nego advokati (FOTO)

Sudija oslobodio silovatelja, a onda sve šokirao obrazloženjem presude da "mlitavo NE može da znači DA"!

Molim vas ne dižite, imam ispit! Novosađanka ostavila poruku, a dočekala je povratna, koju nije mogla ni da sanja - i to od Parking servisa (FOTO)

Maja je diplomirala s radom "Lojalnost potrošača brendu Guess": Dobila je 10, ali su je svi napali zbog teme umesto da je hvale! (FOTO)

Tražila je stan i dobila ponudu od jednog mladića, ali pod jednim uvrnutim uslovom: Pobegla je čim je čula šta želi od nje!

Nepoznati tip joj je stalno slao sliku svog penisa: Rekla mu je da će sve proslediti njegovoj mami. Nije verovao - šteta! (FOTO)

Plava studentkinja imala seks sa dečakom (14): Akcija je trajala sve dok ih nije razotkrila njegova majka i upropastila joj život!

Možda i najmisterioznije ubistvo jedne studentkinje u svetu, konačno dobilo znake rešavanja

Koliko godina ima? Sigurni smo da nikada nećete pogoditi! (FOTO)

Milica Lazarević je probudila Srbiju: Nemojte da dozvolite da vam oko kuće raste korov, dok vi živite u sobici u Beogradu!

Opet otišla studentkinja koju je cela Srbija tražila pre 10 dana, više nije u Beogradu!

Svi koji su napadali nestalu studentkinju, sada mogu da popiju žestoku kaznu, ako tako odluči njena porodica!

Zet otkrio da li će studentkinja koja je bila nestala tužiti ljude koji je vređaju po društvenim mrežama!

Otišla sam od kuće i lutala 3 dana po gradu: Ispovest studentkinje iz Novog Sada

Moje sve na svetu, jaka si, izdrži: Potresan status sestre devojke koja je na pumpi upucana u glavu (FOTO)

Ajde, svi unutra, da mi date pare: Detalji zločina na pumpi u kojem je teško ranjena studentkinja iz Nove Varoši

Ispovest studentkinje: Preživljavam tako što prodajem svoje gaćice pohotnim muškarcima - i nemate pojma koliko zarađujem!

Nina ima Daunov sindrom i lekari su rekli njenim roditeljima da je otpišu: Ona sada otkriva svima čarobni lek (FOTO) (VIDEO)

Nišlijka Nevena je živi dokaz da pamet i lepota idu zajedno: Ima sve desetke, a studira na "muškom" fakultetu! (FOTO)

Profesorku Ivančicu dve godine progoni poremećena studentkinja: Preti njenoj deci, šalje porno poruke, a policija ima bizaran izgovor (FOTO) (VIDEO)

Doktor (60) studentkinji plaća da mu pravi društvo: Dobija džeparac 2.500 funti mesečno, dijamante i skupocenu odeću - a sve to bez seksa

Ostavio je dečko dan pred kontrolni: Napisala je profesorki poruku da neće biti spremna, ovakav njen odgovor nije očekivala (FOTO)

Sara studira pravni fakultet i ima tako izazovnu guzu, a zbog dodatnog posla koji radi ćete joj zaviditi (FOTO)