ZVEZDINA NAVIJAČICA, MANEKENKA IZ TARKANOVOG SPOTA: Ovi takmičari su briljirali u "X Factoru" (FOTO)

Kandidati su još jednom pokazali svoj muzički talenat i oduševili i žiri u publiku

  • 1

Na televiziji "Prva" prikazana je još jedna epizoda takmičenja "X Factor", u kojoj su kandidati opet bili sjajni

Prvi je nastupio Srđan Lazić iz Valjeva što je posebno obradovalo Željka Joksivmovića. Njegov zemljak je opravdao velika očekivanja i dobio četiri DA.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Druga takmičarka, Monika "Harmonika" nije bila srećna zbog nadimka koji je dobila u srednjoj muzičkoj školi. Svirala je taj instrument, a drugari su koristili svaku priliku da se našale s njom. Željko je ponovo bio oduševljen Monikom jer dolazi iz Bijelog Polja odakle je i njegova majka. "Ako bi Željko tražio da razvučem harmoniku, i ako to znači da ću da prođem, hoću!".

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Mlada Monika je potom zapevala "Russian rulet" od Rijane, a na predlog sudija i jedan deo domaćice. Sasvim dovoljno za četiri DA.

Luka je napustio je Zagreb sa 12 godina, studirao je u Americi ruski jezik i diplomatiju i dobio priliku da ode i u Sankt Peterburg. Nastupio je pesmom čuvene grupe U2 "Desire“". „Luka, ne volim nešto Bono Voksa ali je pevač mrak. Više si mi doprineo na vizuelan način nego to što si pevao ali videćemo još“ rekao je Tonči.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

U ovoj epizodi lepota ne nedostaje. Bella nastupa po klubovima, a na raskošnoj sceni "X Factora" nastupila je pesmom Nine Badrić "Daj da noćas poludimo". Massimo je odmah jasno i glasno stavio lepoj pevačici do znanja da ga nije ni malo oduševila "Znate kako, niste vi za muziku". Bella je odmah nakon toga napustila scenu. Žiri je morao da ispuni proceduru i pred praznom binom saglasno dao NE.

Tinotende Majongwe dolazi iz Sarajeva, poreklom iz Zimbabvea, takođe je okušala svoju sreću pred sudijama. „Lep glas i sve ali ne možeš sa tom intonacijom“, Massimo je ponovo presekao – sudije su saglasno dale NE.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Katarina Ostojić iz Smedereva ima 21 godinu. Obožava Crvenu Zvezdu, radila je kao konobarica. Taj poziv joj nije prijao, gosti nisu uvek pristojni, a imala je čak neprijatnu situaciju sa kolegom koji je bio veoma neprijatan prema njoj. Katarina kaže da mu je šljusnula čašu piva u lice i dala otkaz. I da ne uspe u ovom šouu, konobarisanje će ostaviti daleko iza sebe. Katarina je dinamičan temperament pokazala i na sceni izvodeći "Black ca" od Dženet Džekson. „Bravo, vrlo si simpatična, draga, imaš kontakt sa publikom, meni je to bilo jako dobro“, pohvalio je Massimo. „Mene si podsetila na mladu Šer s tim što ona nija imala tu agresiju, ti si gotov proizvod“. Iznenadilo ih je što je ovo njen prvi nastup tako da su obojica dali DA. „Meni se nije dopao izbor pesme ali je pokazao tvoj fantastičan kontakt sa publikom od samog starta“ rekao je Željko i rekao NE. Aleksandri se dopalo tako da je dala Katarini šansu i DA.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Neke kandidatkinje probudile su Tončiju sećanje na grupu "Magazin“. Neke od njih neodoljivo su ga podsetile na mladu Jelenu Rozgu, glasom, stasom i energijom. Darija Srećković iz Beograda, 25 godina, završila je dizajn pa i komunikologiju, bavi se internacionalnim modelingom. Ona se pojavila  u jednom spotu turske muzičke zvezde Tarkana.

Katarina se žiriju i publici "X Factora" otpevala je numeru „Beleive“ pevačice Šer, a potom specijalno za Massima i Tončija pesmu grupe "Magazin". „Ja sam slab na lepotu, i šta ću...mislim da imaš X faktor“ odmah je uputio kompliment Masimo. Na kraju, Katarina je pošla dalje.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Ivo Jurić, 25 godina - tenor, gitarista, mladi talenat iz Mostara nastupio je pesmom "Nije ljubav stvar". Željko je bio veoma zadovoljan, baš kao i Aleksandra "Mislim da ćeš imati puno obožavateljki". Masimo je primetio malu tremu zbog koje je Jurićev glas zadrhtao i uputio reči ohrabrenja. Ivo je prošao sa četiri DA.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Marko Vlahović iz Crne Gore oduševio je žiri numerom Džoa Kokera "You can leave your hat on“. "Vidi Marko, uopšte mi nije bilo svejedno da te slušam u ovoj pesmi, već mi je zaigralo i oko i srce, da, da, jako lepo“ prokomentarisala je Aleksandra. Marko je dobio četiri DA.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Hildegard iz Kotora ima 35 godina. Već se oprobala na mnogim takmičenjima tako da nije imala tremu jedino joj je teško pao rastanak od dece ali je voljna zarad snova, da se malo posveti sebi. U jednom trenutku se i rasplakala jer je pomislila na supruga za koga kaže da joj je sudbinska ljubav.

Usledilo je fatastično izvođenje čuvene Dženis Džoplin "Piece of my heart“. Domaćica i majka je oduševila žiri i dobila četiri "DA".

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Još jedna mlada takmičarka ostavila je bez daha publiku i žiri. Elis Klijer iz Pule, raskošnim glasom izazvala je opšte oduševljenje izvodeći numeru Sema Smita "I’m not the only one". Četiri DA bilo je sasvim logično.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Tanja i Vladimir dolaze iz Makedonije, nastupaju kao grupa "Sparkles" i kako kažu, ne postoji šansa da se razdvoje. „Simpatični ste“, kratak je bio Massimo. "Malo ima karikature u vašem pevanju što mi se ne dopada. Nije vam to potrebno jer ste odlični pevači“ savetovala je Aleksandra."Ja volim preterivanje“, nadovezao se Tonči. Makedonski par je prošao dalje sa tri DA.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Slaviša i Dejan iz Mrkonjić grada pevali su Tošetovu pesmu "Magla na mom prozoru". Dva prijatelja nisu nažalost uspela da oduševe žiri. Nisu dobili ni jedan glas.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Anđeoski glas Davida Temelkova iz Skoplja ostavio je snažan utisak na sudije. Izveo je numeru "Kiss from a rose", pevača Seal. "Svet je pun dobrih pevača i pun mi je kufer dobrih pevača ali mi je super kada mi je neki glas specifičan, a tvoj glas je specifičan“ prokomentarisao je Tonči.Naravno, četiri DA za Davida.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

I za kraj, još jedan fenomenalan vokal! Antonia Plesko ima samo 16 godina, dolazi iz Splita, a pored pevanja bavi se plesom i glumom. Igrala je u nekim mjuziklima, putovala je u Amerku, tačnije Holivud i kaže da joj je scena dom. Izabrala je pesmu „Natural woman“ od legendarne pevačice Arete FrenklinSjajna boja glasa, duboka i moćna, uopšte ne oslikava Antonijine mlade godine. "Bravo, oduvala si me od prvog tona, fenomenalno!“ ushićena je bila Aleksandra. Sudije su se odmah usaglasile, Antonia ide dalje!

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA