NIŠ: Nagrađeni najboji policajci (FOTO)

Povodom dana MUP-a gradonačelnik Niša Zoran Perišić je najistaknutije policajce iz niške Policijske uprave nagradio zlatnicima sa likom cara Konstantina

  • 0

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, gradonačelnik Niša Zoran Perišić i načelnik Nišavskog okruga Aleksandar Cvetković nagradili su najbolje policajce.

Gradonačelnik Perišić je najistaknutije policajce iz niške Policijske uprave nagradio zlatnicima sa likom cara Konstantina. Dobitnici ovog priznanja su Saša Stanković, iz Policijske ispostave Medijana, Dalibor Jovanović, iz odeljenja Kriminalističke policije, Miloš Petković iz saobraćajne policije, Dragana Sarledić iz logistike, Radomir Perić iz odeljenja veze, Dejan Milosavljević iz granične policije, Verica Mitić iz analitika, Branko Stojković iz odeljenja za informacione tehnologije, Ivan Lazić iz Upravnih poslova i Saša Stanisavljević iz Uprave za vanredne situacije.

Perišić je zahvalio policajcima što se staraju o bezbednosti Nišlija i najavio da će grad pružati pomoć niškoj Policijskoj upravi.

- Zimus, kada su vam bile potrebne gume, mi smo vam ih obezbedili jer smatramo da samo zajedničkim radom možemo da zaštitimo naše građane. Uskoro ćemo vam pokloniti četiri vozila, a do septembra ćemo postaviti bezbednosne kamere na svim važnijim lokacijama u gradu kako bismo vam olakšali posao – kazao je Perišić.

Načelnik niške Policijske uprave Srđan Grekulović zahvalio je gradonačelniku Niša na poklonima i pohvalama, naglasivši da očekuje da će akcija nagradjivanja najboljih policajaca, koju je Perišić započeo, postati tradicionalna. Ilustrujući uspešne rezultate rada niške policije, Grekulović je naglasio da je za poslednja četiri meseca 156 učinilaca krivičnih dela uhvaćeno na delu.

Načelnik Nišavskog okruga Aleksandar Cvetković je ručnim satovima nagradio najbolje policajce svih policijskih stanica. Nagrade su dobili Dejan Stefanović, pripadnik interventne jedinice iz Niša, Vesna Miladinović iz Policijske stanice Merošina, Saša Petrović iz PS Aleksinac, Bogdan Ignjatović iz PS Svrljig, Živan Jovanović iz PS Gadžin Han, Milan Cekić iz PS Doljevac i Milovan Lučić iz PS Ražanj.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA