REŠENA MISTERIJA: Malezijski avion pao u Indijski okean! (VIDEO)

Premijer Nadžib Razak saopštio je da je avion poslednji put lociran u južnom delu Indijskog okeana, kao i da nijedan od 239 putnika i članova posade nije preživeo

  • 9

Premijer Malezije saopštio je na konferenciji za štampu da je poslednja lokacija malezijskog aviona na krajnjem južnom delu Indijskog okeana i da sa žaljenjem mora da se zaključi da je avion pao u okean, kao i da nijedan od putnika nije preživeo. 

- Malezijan erlajns sa žaljenjem saopštava da moramo da zaključimo da bez ikakve sumnje da je avion na letu MH 370 izgubljen i da niko od putnika nije preživeo. Premijer će se obratiti javnosti, ali moramo da se suočimo s tim da je avion izgubljen - navedeno je u poruci koju su primili članovi porodice.

Razakove reči da je po tim satelitskim analizama poslednja pozicija aviona "Malezija erlajnza" bila zapadno od Perta.

Konferencija je zakazana samo nekoliko sati nakon što su australijske vlasti objavile informaciju da su locirana dva objekta - jedan pravougaoni i jedan kružni.

Avion malezijske aviokompanije sa 239 osoba nestao je posle poletanja iz Kuala Lumpura 8. marta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: cnn. com, news.sky.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Варјаг

    24. mart 2014 | 15:47

    "Закључио је.." не постоји доказ ни да је пао ни да није значи тиме се до даљњег сматра несталим осталу су претпоставке (закључци) неутемељени,...

  • jery

    24. mart 2014 | 15:50

    i pored sve tehnike ne zna mu se mesto pada??!

  • grobari bor

    24. mart 2014 | 16:00

    Prica za malu decu,velika verovatnoca da su ameri i saveznici ''slucajno lansirali rakere i oborili avion'' ali medijska propaganda je cudo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA