VLADO GEORGIEV: Portparolka NATO je fašistička svinja, nek gori u paklu! (FOTO)

Nakon skandaloznog tvita portparolke NATO Oane Lungesku, oglasio se i Vlado Georgiev na svom Tviter profilu koji joj je napisao: "Sad sam tek saznao za tebe stoko fašistička! Moliću se da goriš u paklu svinjo!"

  • 47

Poznati kant autor Vlado Georgiev na svom Tviter profilu napisao je uvredljivu poruku na račun portparolke NATO Oane Lungesku.

Naime, on je bio izrevoltiran njenim jučerašnjim tvitom o bombardovanju Srbije u kome je Lungesku uvredila sve žrtve NATO bombardovanja.

Na spornoj fotografiji nalazi se logo kompanije “Nike” na čijem repu je avion, a iznad njega natpis “NATO AIR – Just do it”.

Portparolka NATO Oana Lungesku izjavila je da nije vređala žrtve NATO bombardovanja time što je retvitovala tvit u kojem se, sloganom “Nato just do it”, zahvaljuje Alijansi na spasavanju civila od etničkog čišćenja na Kosovu 1999.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    25. mart 2014 | 17:44

    Oni su sprečili etničko čišćenje a? A istovremeno OMOGUĆILI ETNIČKO ČIŠĆENJE NA KOSOVU!

  • Stefan

    25. mart 2014 | 17:35

    Alal vera majstore, jedini si koji je prokomentarisao ovakvo ponasanje!

  • Sljivovitza_ljuta

    25. mart 2014 | 18:32

    Koje ste bre civile spasavali sotone,podrzavali ste teroriste da nam uzmu zemlju ubijajuci decu i narod po celoj Srbiji! ! !Na Kosovu su nasi manastiri sagradjeni jos pre nego sto ste vi pobili Indijance i osnovali SAD i NATO!Sram da vas bude iako ne znate za sram,ne postiji toliko pogrdna rec da se opisete ZLOTVORI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA