Obamini tajni agenti pijančili u Amsterdamu

Jedan od trojice agenata zaduženih za bezbednost predsednika SAD, koji su poslati kući zbog pijanstva, pronađen je "mrtav pijan" u holu hotela

  • 8

Tri agenta američke tajne službe, zaduženi za bezbednost predsednika SAD Baraka Obame tokom posete Evropi ove nedelje, poslati su kući zbog pijanstva i privremeno suspendovani sa radnog mesta, objavio je list "Vašington post".

 

- Jedan od njih je pronađen mrtav pijan u holu hotela dan pre nego što je predsednik stigao u Evropu - objavio je "Post", citirajući tri neimenovana izvora upoznata sa incidentom, prenela je agencija AFP.

 

Portparol tajne službe Brajan Liri je potvrdio da su agenti poslati natrag kući u SAD iz Amsterdama iz disciplinskih razloga, ali nije želeo da kaže više detalja.

 

Ovaj incident podseća na skandal iz aprila 2012. godine, koji se odigrao u kolumbijskom gradu Kartageni, a uključivao je agente američke tajne službe i prostitutke.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA