SEKS-SKANDAL: Tajni agenti SAD sa prostitutkama

Agenti i menadžeri tajne službe iznajmljivali su prostituke i posećivali bordele tokom zvaničnih putovanja, a visoko rukovodstvo službe znalo je da njihovi radnici koriste usluge "žena lakog morala" na putovanjima po zemlji i inostranstvu

  • 3

Agenti i supervizori američke tajne službe ponašali su se raskalašno u 17 zemalja tokom proteklih godina, koristeći usluge prostitutki i posećujući javne kuće.

Američki list "Vašington post" navodi podatke koje su uzbunjivači dostavili odboru senata koji nadzire rad tajne službe. Podaci se kose sa tvrdnjama rukovodilaca tajne službe da agencija na čijem su čelu ne toleriše seksualno neprimereno ponašanje, izjavio je senator Ronald Džonson, predstavnik republikanaca u potkomitetu za unutrašnju bezbednost.

Dve osobe koje su upoznate s izjavama uzbunjivača rekle su da su, prema tim podacima, agenti i menadžeri tajne službe iznajmljivali prostitutke i posećivali bordele tokom zvaničnih putovanja. Oni su, prema tim navodima, imali i neprijavljene kraće ili duže vanbračne veze sa stranim državljankama. Jedan od uzbunjivača je rekao američkom listu da je visoko rukovodstvo tajne službe znalo da agenti koriste usluge prostitutki na putovanjima po zemlji i inostranstvu.

"Vašington post" je ranije ove nedelje preneo da su dva člana bezbednosne službe predsednika Baraka Obame smenjena nakon što se saznalo da su slali mejlove seksualne sadržine ženi koja je, takođe, zaposlena u toj službi.

Jedan od njih, Ignasio Zamora, vodio je unutrašnju istragu o jednom skandalu prošle godine u kojem je više od desetak agenata tajne službe pilo i provodilo se sa prostitutkama uoči posete predsednika Baraka Obame Kartaheni, gde se održavao međunarodni samit.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • audi8

    16. novembar 2013 | 04:05

    Pa i oni su ljudi vole bolji zivot

  • Birkoff

    30. mart 2014 | 13:18

    Pa dobro ako su im visoki zvanicnici homoseksualci ne moraju i agenti da ostanu gov..vog k....ca!!! :D

  • Hallo. ..Svima

    15. novembar 2013 | 15:51

    Velika novost. ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA