MUP: Počuča ostaje bez ugovora!

Državni sekretar MUP-a Vanja Vukić rekao da portparolu protivterorističke jedinice, koji je pozvao na linč "Žena u crnom", ugovor o delu ističe u aprilu i da najverovatnije neće biti produžen

  • 29

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje postupak portparola PTJ MUP-a Radomira Počuče, koji je na svom Fejsbuk nalogu pozvao na linč Žena u crnom, izjavio je danas državni sekretar tog Ministarstva Vanja Vukić.

Vukić je agenciji Beta rekao da Počuči ugovor o delu ističe u aprilu i da najverovatnije neće biti produžen.

Podsetimo, Počuča je na svom Fejsbuk profilu, na vest da "Žene u crnom" obeležavaju 15 godina od zločina nad albanskim civilima na Kosovu, pozvao navijače da se obračunaju sa njima.

Mislim da ovo ne bi trebalo da se održi. Gospodo huligani, Delije, Grobari, Radovci, Firmaši, umesto da trošite pesnice između sebe, a veliki ste rodoljubi, udužite se - napisao je Počuča.

(Telegraf.rs /Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    28. mart 2014 | 14:31

    Pocuca svaka ti cast,jedini si se drznuo da kazes sta te boli, sada si gresnice najebao od kolega sto su 10 godina cutali za sve ove lopovluke, a sada se probudili, pa su jedva cekali da upere cevi u tebe,a sebe da operu.

  • Milorad

    28. mart 2014 | 15:46

    Ono sto ja mislim to je rekao Pocuca! U Srbiji vlada bezzakonje, svi imaju vise prava u Srbiji od Srba! Srbijom vlada javasluk i kojekakve fasisticke grupe poput ovih zena u crnom, Kandicke, Biserko, Vehabija i jos mnogih drugih! Sad ce Pocuca da plati za Dacicevo i Vucicevo uvlacenje u guz.cu SAD i EU lopinama!

  • стрептомицин

    28. mart 2014 | 17:01

    Треба одликовати човека. Али америчке слуге се штите међусобно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA