Izbola dečka štiklom na smrt (FOTO) (VIDEO)

Amerikanka meksičkog porekla Ana Lilija Truhiljo (45) usmrtila je partnera sa 25 uboda u glavu i to sa cipelom sa visokom, tankom štiklom. Ubistvo je počinila prošle godine u Hjustonu, a u toku je suđenje

  • 0

Amerikanka meksičkog porekla Ana Lilija Truhiljo (45), koja je prošle godine ubila svog dečka, profesora Alfa Stefana Andersona, na sudu je izjavila da je ubistvo izvršila u samoodbrani.

Slučaj tog ubistva bio je izuzetno propraćen u američkim medijima, jer je Truhiljova Andersona usmrtila štiklom! Prema rečima tužilaca, ona je profesora iz Švedske ubola 25 puta u glavu cipelom sa visokom, tankom štiklom.

Advokat optužene žene rekao je da je ona ubistvo izvršila u samoodbrani jer je Anderson pokušao da je uguši.

- Nije mogla da diše. Molila je Andersona da je pusti, ali je on nastavio da je steže. Ona je uradila jedinu stvar koju je mogla u tom trenutku, skinula je cipelu i počela da ga udara - izjavio je advokat optužene.

Inače, par je noć koja je prethodila svirepom ubistvu proveo u lokalnim barovima u Hjustonu. Oni su se u stan vratili oko dva ujutru, a Truhiljo je policiju pozvala nešto kasnije.

Optužena žena je trenutno na slobodi, i biće do kraja procesa pošto je platila kauciju od 100.000 dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA