PUSTILI GA NA SLOBODU: Ovako izgleda automobil Baneta Sanšajna i zaplenjena droga!

- Nisam diler, drogu sam kupio za sopstvenu upotrebu - rekao je Bojović. Sudija poznatom reperu nije odredio pritvor, već ga je pustio da se brani sa slobode, uz obrazloženje da ne postoje razlozi za određivanje pritvora

  • 16

Marko L. (33), iz Novog Beograda, i muzičar Branko Bojović, zvani Bane Sanšajn, koji su uhapšeni sinoć zbog posedovanja narkotika, privedeni su danas  na  saslušanje u Više tužilaštvo.

Kako saznajemo, Bojoviću je zamenica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložila da se reperu odredi pritvor. Međutim, sudija Bojoviću nije odredio pritvor već ga je pustio da se brani sa slobode, uz obrazloženje da ne postoje razlozi za određivanje pritvora.

- Nisam diler, drogu sam kupio za sopstvenu upotrebu - rekao je Bojović.

Podsetimo, kod Bojovića je patrola Interventne jedinice pronašla 6 paketića spida. Daljim operativnim radom policija je uhapsila Marka L. (33) zbog sumnje da je prodavao drogu većem broju ljudi, među kojima je i poznati muzičar. Kod Marka L. pronađeno je više od 80 paketića spida, 120 grama marihuane, vagica, spisak kupaca. Droga je bila upakovana u paketiće i spremna za prodaju.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    8. april 2014 | 17:52

    Bane znaci propevao bolje nego sto repuje haha bane pevač

  • Mirsad Kuburović

    8. april 2014 | 18:39

    A Počuča i Ivanović zaboli metar dana

  • Beogradjanin

    8. april 2014 | 19:36

    Kako li je tek repovao il' bolje receno recitovao u stanici?! Garantovano ko devojcica?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA