MARINA ANDREJIĆ: Policajci me batinama naterali da priznam ubistvo sina!

- Odvode me u policiju i na moju izjavu, inspektor kaže da je sve što sam rekla smeće i da je bolje da priznam da sam ubila sina. Slede batine od strane policije, psihičko maltretiranje, i tako oni uspevaju da me prisile da priznam ono što nisam uradila - tvrdi žena optužena, pa oslobođena za ubistvo sina

  • 17

Zbog sumnje da je 22. jula 2010. ubila svog sina Đorđa (13), Marina Andrejić (44) iz sela Majilovac kod Požarevca dvaput je osuđena na 20 godina zatvora. Oslobođena je u julu 2012. godine zbog nedostatka dokaza.

Andrejićeva tvrdi da je ubistvo sina priznala pod policijskom torturom.

- Kada sam stigla kući, ispričala sam istinu, ali mi niko nije verovao. Od supruga dobijam batine, opravdano, i ja bih isto reagovala. Odvode me u policiju, i na moju izjavu, inspektor kaže da je sve što sam rekla smeće i da je bolje da priznam da sam ubila sina. Slede batine od strane policije, psihičko maltretiranje, i tako oni uspevaju da me prisile da priznam ono što nisam uradila - izjavila je Marina za Alo.

Ona tvrdi da su je tukli i pretili joj da će joj oduzeti ćerku i odvesti je u dom.

- Bratanica mog muža, koja je jedina uz mene, veruje da njeni roditelji imaju veze sa tim, jer smo moj pokojni muž i ja oduvek imali problema sa njima i njena majka je rekla da će mi se osvetiti. Šta da vam pričam, kada su se oni i svog deteta odrekli - zaključuje Andrejićeva.

Ona tvrdi da su roditelji njenog muža Dejana oduvek želeli da ga ožene nekom bogatašicom kako bi otišao kod nje da živi, zato su je, kada je Dejan oženio, mrzeli i smatrali da je kurva.

- Iako su radili u Italiji i imali para, najbolje su uvek dobijali drugi sin i snaja, a Dejan i ja ono što ostane. Moj muž nije mogao da podnese tu nepravdu i zbog toga se propio - priča ona.

Prema Marininim rečima, kada je bila trudna sa Đorđem jetrva je klela da joj se dete rodi bez noge i ruke, dok su njen svekar i dever ubeđivali Dejana da sin kojeg je rodila nije njegov. Ipak, Dejan i ona su sve to trpeli zbog mira u kući.

Andrejićeva tvrdi da je na dan kada je ubijen njen sin, sa njim krenula u baštu i da su se zatim izgubili u šumi. Pošto se povredila motikom Marina kaže da ga je poslala po pomoć i da ga od tada više nikada nije videla.

Podsetimo, Andrejevićeva traži 140.000 evra odštete za 700 dana koje je provela u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    15. april 2014 | 13:16

    Naterali su je da prizna a ona kao nije izvrsila krivicno delo... da ubije dete monstrum jedan.. trebali su da je ubiju od batina da je polome i ruke i noge...

  • samo ja

    15. april 2014 | 13:51

    I šta je sad tu istina? Izgubila dete u šumi, nije dete kliker. A sa druge strane, kako to da je bratanica uz nju i okrivljuje svoje roditelje? Nešto u toj priči se ne uklapa, ili nije izneto u javnost.

  • Sky

    15. april 2014 | 13:42

    Nema torture koja ce te naterati da priznas ubistvo deteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA