MONSTRUOZNO: Čovek silovao psa u Novom Sadu! (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO)

Na internetu se pojavio jeziv snimak muškarca koji je tokom vikenda silovao malog crnog psa u blizini novosadskog šetališta obično punog ljudi

  • 62

Nepoznati sedokosi muškarac napastvovao je i silovao malog crnog psa tokom vikenda u blizini punog šetališta na Sunčanom keju, u Novom Sadu!

Snimak ovog mučnog čina sodomije našao se na internetu, a zabeležio ga je jedan od radnika JKP "Vodovod i kanalizacija" dok je bio u bunaru na izvorištu vode "Štrand" oko 10 časova.

O ovom stravičnom incidentu obaveštena je novosadska policija, koja je dužna da reaguje.

U Srbiji se silovanje životinja stavlja pod član 269. krivičnog zakonika - "Ubijanje i zlostavljanje životinja" kojim je propisana novčana kazna ili kazna zatvora do jedne godine, prenosi 021.rs.

Snimak ovog strašnog čina možete pogledati na sledećem linku. Zbog prirode incidenta video nije za mlađe od 18 godina i UPOZORAVAMO da može biti uznemirujuć za mnoge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    15. april 2014 | 13:24

    Umesto sto ga je snimao sto nije uzeo nesto da razbije glavu ovom bolesniku!!!

  • Savan

    15. april 2014 | 14:56

    Hitno ga treba pronaći . Policija da ga prebije i pošalje u zatvorsku bolnicu . a vi samo snimajte vidjet će te kad siluje nečije dijete uveče kada se bude vracalo iz škole.

  • Marrina

    15. april 2014 | 13:47

    Zasto mu je sakriveno lice..treba svi da vidimo ko je ovaj bolesnik..Kastracija za ovakve ljude..Svi pedofili i zoofili zasluzuju kastraciju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA