BRANIO SE ĆUTANJEM: Bijeliću određen pritvor do 30 dana!

Posle saslušanja, koje je trajalo do 5.30 jutros, sudija za prethodni postupak doneo je odluku o pritvoru bivšem gradskom menadžeru, kao i za još osmoro osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja tokom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra

  • 3

Bivšem gradskom menadžeru Aleksandru Bijeliću, kao i za još osmoro osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja tokom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, određen je pritvor do 30 dana.

- Posle saslušanja, koje je trajalo do 5.30 jutros, sudija za prethodni postupak doneo je odluku o pritvoru. Osumnjičeni su iskaze počeli da daju u utorak, oko 10 časova, a tokom dana zbog manjih zdravstvenih tegoba koje su imali pojedini osumnjičeni, intervenisala je Hitna pomoć - kaže izvor Telegrafa.

Osim Bijelića, pritvor je određen i Marku Blagojeviću, Drča Radovanu, Danki Šotra, Elizabeti Troha, Slobodanu Steviću, Slavku Božiću, Nadi Ćubić i Miletu Zekiću.

Bijelić se, kako navodi, branio ćutanjem, dok su ostali izneli svoju odbranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aerosmith

    16. april 2014 | 10:55

    ja bih samo volela da jednom procitam vest da vlast,polozaj,fotelja tj. moc koju funkcija pruza. ne promene coveka.ima jedna misao koja kaze uzalud je ako osvojimo svet a izgubimo dusu

  • sasa

    16. april 2014 | 11:06

    Bolje im je da pitaju ko je uzeo pare za BusPlus, ali to mnogima u vlasti ne odgovara da se zna.

  • Slobo

    16. april 2014 | 10:12

    E bas ovaj gospodin Bjelic je kljuc pljacke. Zasto cuti? Ceka pregovore,politicara da se nagode I dogovore.Ovde nije bitno iz koje su stranke vazno je da prica I ne zabrlja nesto sto bi mu dalje smetalo u odbrani.Tuzilastvo ima validne dokaze , moze da cuti koliko god hoce .Pokrenut postupak,onda ce se sve setiti. Siguran sam da posle toga sud nece moci da uhvati sbe beleske sto ce reci gospodin Bjelic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA