Vozač BMW: Kajem se, bolje da sam ja poginuo!

Mislio sam da su prijatelji daleko ispred mene, pa sam zato požurio kolima, kaže vozač BMW koji je izazvao udes na Pančevačkom putu, u kome su poginule tri osobe

  • 0

"Bolje da sam ja poginuo, nego što su njih dve nastradale. Kajem se zbog svega što se dogodilo", svakodnevno ponavlja Predrag Pega Bojanić (34), vozač BMW-a koji je u petak veče izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu.

"Sam Bog zna kako mi je. Mislio sam da su prijatelji daleko ispred mene, pa sam zato požurio kolima da ih stignem", priča Bojanić.

U udesu su život izgubile rođene sestre Milena (27) i Ljiljana (23) Rusov i njihova prijateljica Jadranka Jović (23) iz Pančeva.

Čim je čuo za tragediju, Predragov brat Ilija Bojanić je odmah otišao do mesta nesreće gde je zatekao Predraga, koji je bio totalno izbezumljen i uplašen.

- Uhvatio se za glavu i rekao da se ničega ne seća od straha i stresa koji je doživeo. Nije hteo ništa da jede ni pije. Te devojke je voleo iznad svega. Družio se od novembra s njima. Hteli su da se dobro provedu u "Estradi" u Borči. Teško mu je zbog tragedije, jer i on sam ima ćerku - dodaje Ilija.

Vozaču BMW-a u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća jedino se obratila Ljiljana Rusov, ali on se ne seća šta mu je rekla pre nego što se srušila i izdahnula.

- Moj brat se sam predao policiji i oni su mu odredili zadržavanje. Inspektori su došli da ga privedu, ali on nije bio u stanu, već se sklonio na drugo mesto. Pozvao sam ga i rekao da se javi policiji. Da je ostao u Pančevu, verujem da bi se ubio zbog svega što ga seća na te devojke. Javio se iz pritvora i rekao mi "Ja ostajem ovde, ne brini ništa" - kaže Ilija.

Istražni sudija je doneo rešenje o sprovođenju istrage protiv Bojanića zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Njemu je određen pritvor do mesec dana, a preti mu kazna zatvora do 12 godina.

(Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA