Roditelji devojčice koju je napao vuk tužiće Zoo-vrt!

Zbog ovog incidenta u policiji su saslušani roditelji, direktor Beo zoo-vrta Vuk Bojović, kao i volonterka koja je bila s vukom u trenutku događaja

  • 62

K. V, otac devojčice koju je u zoo vrtu za jaknu uhvatio vuk i tako joj naneo povrede tvrdi da je za “sve ovo odgovoran Zoološki vrt i za to će odgovarati pred sudom”.

Do incidenta je došlo kada je devojčica pritrčala vuku koji se na povocu igrao s volonterkom Olgicom M. Tada je životinja devojčicu uhvatila za jaknu i nanela joj povredu.

Nakon što je Hitna pomoć pregledala dete, ona je prebačena u bolnicu u Tiršovoj, gde je zadržana zbog “okolnosti pod kojim je do povrede došlo”.

Roditelji devojčice žive u Austriji i u Beograd su doputovali zbog odmora, a, kako piše list "24 sata", vlasnici su psa, pa je dete naviknuto na prisustvo životinja.

Juče je u policiji saslušan i direktor Beo zoo-vrta Vuk Bojović, kao i volonterka koja je bila s vukom u trenutku incidenta, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

(Telegraf.rs / 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    22. april 2014 | 14:20

    "Imaju psa pa je dete naviknuto na prisustvo zivotinje."- alooooo! Kuce je domaca zivotinja, a vuk divlja. I zasto roditelji dete od 2 godine ne drze za ruku nego ga pustaju da samo trckara?

  • AAA

    22. april 2014 | 15:26

    Samo zelim da vidim tu majku koja je pustila dete od dve godine da samo trckara po zooloskom vrtu i da je pitam kako je posle svega nije sramota da trazi pare..Za sta?Za svoju neodgovornost!!!

  • Banana

    22. april 2014 | 14:22

    Roditelji krivi....cuj.da tuze...sram ih bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA