Pronađena utopljena deca kod Aleksinca!

Ronioci pronašli telo utopljene trogodišnje Maše Milinković na udaljenosti od 500 metara od mesta na kome je prijavljen njen nestanak. Telo njenog brata pronađeno je kilometar i po dalje

  • 34

Telo trogodišnje Maše Milinković, koja je juče nestala u reci Turiji u aleksinačkom selu Benkovac, pronašli su ronioci iz Gorske službe spasavanja. Samo kilometar i po dalje, pronađeneno je i telo jedanaestomesečnog Martina, saznaje Telegraf.rs

 

Devojčicu  su ronioci našli na daljini od 500 metara od mesta gde je prijavljeno da je nestala. Kako saznajemo, telo mrtve devojčice se zaglavilo ispod trulog panja.

 

Podsetimo, trogodišnja Maša i njen brat Martin utopili su se juče u reci Turiji u aleksinačkom selu Bankovac. Njihova majka Biljana tvrdi da nije mogla da pomogne mališanima, te da se i ona umalo udavila.

 

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    24. april 2014 | 13:15

    Ljudi ako vas ima prestanite da osuđujete jadnu majku,kao trebala je spustiti dijete,šta je radila pored rijeke i sl.Ne dao Bog nikome,a jadnica kao da je stigla razmisliti,djelovala je instinktivno,neki od nas djeluju vještije,neki ne...neko zna šta treba,neko ne zna,neko zna da ne treba šetati pored rijeke neko ne zna...Pustite jadnu majku na miru,dosta je njoj njene muke...djeci pokoj duši.

  • Afrodita

    24. april 2014 | 12:23

    Monstrum a ne majka. Ja se bez svoje dece ziva ne bih ni vratila kuci.

  • Nebitno

    24. april 2014 | 12:47

    Ako ih ona nije udavila crkla ja ..mislim prica da joj je beba pala u vodu dok je spasavala malu Masu je i vise nego "smijesna". Pa valjda spustis dijete prvo, monstrume!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA