OVO MORATE PROČITATI: Šaljivo pismo nesuđenog magacionera "Roaminga"!

Društvenim mrežama kruži pismo jednog od onih koji su poželeli da rade u firmi "Roaming networks", koja traži volontera koji će crnčiti dva meseca bez nadoknade

  • 2

Društvenim mrežama juče je kružilo pismo jednog od onih koji su poželeli da rade u firmi "Roaming Networks", koja se proslavila tako što je dala oglas za besplatno volontiranje u njihovom magacinu puna dva meseca, u tri smene dnevno!

Pismo prenosimo u celosti:

Poštovani,

Prijavljujem se na Vaš konkurs za radno mesto "Volonter u magacinu" koji je objavljen na sajtu poslovi.infostud.com. U potpunosti razumem važnost vaše kompanije za razvoj našeg društva u celini i rado ću besplatno kao volonter raditi do penzije kod vas. Da, do penzije.

Imam skoro 2 metra i 140 kilograma i baš mogu da potegnem, ali pošto sam već imao išijas ne bih mogao da dižem kutije sa samog poda, već isključivo one s metar i više visine. Siguran sam da će drugi volonteri moći da pokriju moj nedostatak, posebno što možete da ih menjate svaka dva meseca (i ranije, ako i sami pokupe išijas ili kilu).

Utovar i istovar robe i crnčenje u Leštanima bez nadoknade je moj cilj još iz osnovne škole. To jest, otac mi je uvek govorio da ću tako završiti ako ne učim. Šta mislite da li sam učio? Ha, ha, ha, mala šala. Siguran sam da ćete je razumeti.

Znam da sam već u godinama koje ne odgovaraju ovom poslu, ali kao dodatnu motivaciju da baš mene izaberete nudim da sam donosim svoj ručak sa sobom, tako da ne morate vi da mi dajete topli obrok. Oh, čekajte, pa ni ne piše da ga dajete. Ha, ha, ha, kako sam glup. Ali ozbiljno, nosiću svoj ručak. Ako nema pauze za ručak, onda nikom ništa. Nismo u komunizmu, majku mu.

Što se kvalifikacija tiče, poslednji put sam nešto slično radio u pečalbi na Kipru 90-ih. Plevio sam hrizanteme, prao suđe po hotelima, čistio septičke jame i sadio šumu na kamenjaru. Ali tada su me plaćali 10 funti na sat, pa ne mogu baš da uporedim. Ali, mislim da mogu vrlo brzo da upoznam i rad u magacinu i taj period učenja posla ne morate da mi platite. Oh, čekajte, pa vi ionako ne plaćate, ha, ha, ha. Ovo je verovatno najsmešnije što ste ikada pročitali.

Oh čekajte, to bi značilo da niste pročitali i svoj oglas.

S poštovanjem,

Dejan Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aluzija

    8. mart 2012 | 23:34

    Taman posla znam coveka radi kao zmaj samo ima isijas pa sad slabije poteze ali nacice se vec neki sa zdravom kicmom posto je ovo zemlja sa puno kicmenjaka.

  • Ivan

    7. mart 2012 | 14:47

    Ma daj ovo mora da je neka zajebancija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA