Nebojša Spaić savetnik direktora RTS-a!

- Kombinacija novinarskog, univerzitetskog i poslovnog iskustva koje on ima je vredna i uverena smo da će moći u velikoj meri da pomogne RTS - kažu u Javnom servisu Srbije

  • 2

Nebojša Spaić, bivši glavni i odgovorni urednik NIN, nedavno je postao savetnik za korporativne poslove Nikole Mirkova, generalnog direktora Radio-televizije Srbije (RTS).

Na pitanje šta ga je preporučilo za ovo mesto, iz Javnog servisa Srbije odgovaraju da je to Spaićevo iskustvo i rezultati na prethodnim poslovima.

- Kombinacija novinarskog, univerzitetskog i poslovnog iskustva koje on ima je vredna i uverena smo da će moći u velikoj meri da pomogne RTS - ističu u RTS-u.

Podsetimo funkciju direktora RTS od oktobra privremeno obavlja Nikola Mirkov, dotadašnji direktor TV Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrgud

    8. maj 2014 | 10:16

    Pa ovaj čovek ne može da savetuje ni prodavačicu na buvljoj pijaci! Bezbroj puta je pokazao da je njegovo poznavanje posla kojim se bavi na nivou analfabete, e sad je savetnik za korporativne poslove. Znam ga otkad je radio u Media centru, nikad ništa nije razumeo!

  • Li Osvald

    8. maj 2014 | 12:07

    Pred predsednicke izbore ovaj glavni urednik NIN-a je dan pred izbornu tisinu na naslovnu stranu stavio sliku Borisa Tadica kao sigurnog pobednika. Toliko o njegovom "novinarstvu" i profesionalizmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA