ZAOŠTRAVANJE PRED SUTRAŠNJI REFERENDUM: Pucnji i eksplozije u Marijupolju (FOTO) (VIDEO)

Očevici kažu da je jedno oklopno vozilo zapaljeno, a dim se vije iznad administrativne zgrade koja gori od petka. Vesti o obnovi puščane vatre u obalskom gradu na jugoistoku Ukrajine prvo su se pojavile na društvenim mrežama

  • 3

Pucnji i eksplozije čuju se danas u centru Marijupolja na jugoistoku Ukrajine, javili su lokalni mediji.

Očevici kažu da je jedno oklopno vozilo zapaljeno, a dim se vije iznad administrativne zgrade koja gori od petka, preneo je sajt televizije "Raša tudej". Vesti o obnovi puščane vatre u obalskom gradu na jugoistoku Ukrajine prvo su se pojavile na društvenim mrežama, izvestio je lokalni novinski veb sajt 0629.

Ima izveštaja i o pucnjima blizu bolnice, gde je smešten reporter ruske televizije RT, koji je juče ranjen u stomak iz vatrenog oružja. RT je danas na Tviteru objavila da se ranjeni novinar nalazi u stabilnom stanju.

Kako je juče saopštio ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Arsen Avakov, u sukobima između ukrajinskih i proruskih snaga u centru Mariupolja na istoku Ukrajine poginula je najmanje 21 osoba.

Prema saopštenju regionalne zdravstvene agencije, sedam osoba je poginulo, a 39 je ranjeno u vojnoj operaciji u Marijupolju, u regionu Donjecka, saopstila je regionalna zdravstvena agencija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tarot

    10. maj 2014 | 14:11

    Spremte se spremte......

  • Serdar

    10. maj 2014 | 18:15

    Veoma ste korektni gospodo iz redakcije ali objavite sve tekstove koji nijesu mnogo uvredljivi ! Ne vidim razloge za suprotno ? Zahvaljujem Vam se !

  • DD

    10. maj 2014 | 20:30

    PODRŠKA PRAVOSLAVNOJ BRAĆI. KAZNITE ZLOČINCE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA