TURČINOV: Nastavljamo antiterorističku operaciju, štitimo živote Ukrajinaca

- Da bi se suprotstavile kriminalnim akcijama, vlasti nastavljaju antiterorističku operaciju, u cilju zaštite života i zdravlja naših građana - rekao je Vršilac dužnosti predsednika Ukrajine

  • 12

Vršilac dužnosti predsednika Ukrajine i predsednik Vrhovne Rade Aleksandar Turčinov rekao je danas da će antiteroristička operacija (ATO), u cilju zaštite života i zdravlja ukrajinskih građana, biti nastavljena.

- Da bi se suprotstavile kriminalnim akcijama, vlasti nastavljaju antiterorističku operaciju, u cilju zaštite života i zdravlja naših građana - rekao je Turčinov tokom današnjeg zasedanja ukrajinskog parlamenta, a prenosi agencija Ukrinform.

Prema njegovim rečima, situacija se danas stabilizuje na severu regiona Luganska, u zapadnom Donbasu i na jugu regiona Donjeck.

Istovremeno, vršilac dužnosti predsednika Ukrajine je istakao da se u regionima Donjeck i Lugansk "nastavljaju akcije mnogobrojnih terorističkih grupa, koje ubijaju ljude, muče i kidnapuju ukrajinske građane i bezobzirno se ponašaju".

Kao rezultat zločinačkih akcija terorističkih grupa, oficiri i pripadnici oružanih i policijskih snaga ginu, kao i građani, zaključio je Turčinov, saopštila je njegova pres služba.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodoljub

    13. maj 2014 | 13:44

    Turcinovu se po faci vidi da je zao i los covek On prica o ubijanju, a sebe nece da vidi . Krvav je do guse,

  • Putine - rešavaj

    13. maj 2014 | 13:29

    Ajde rešite ovo pa se možda i nama osladi da regulišemo ovog "Bin Ladena" i njemu sličnu žgadiju.

  • Sale Lo

    13. maj 2014 | 13:34

    Jedna je majka Rusija !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA