LUDILO U KRUPNJU SE NASTAVLJA: Voda presekla most napola! (FOTO)

Most koji se nalazi na putu preko Zavlake ka Krupnju u najezdi poplave bukvalno je presečen napola. Prizor je više nego jeziv

  • 11

Stravična slika doslovno razorenog mosta u najezdi poplave na putu preko Zavlake ka Krupnju izaziva užas i jezu. Za sada nema podataka o tome da li je neko stradao.

 

U Krupnju kod Loznice juče su se izlile reke Kržava, Likodra, Čađavica i Bogoštica, sve ulice su poplavljene, nema struje, a prema nezvaničnim informacijama u najezdi poplava nestale su najmanje četiri osobe.

 

Neophodna pomoć, međutim, u ovu opštinu još uvek nije stigla.

 

 

Prema rečima našeg čitaoca Vlada Sredojevića oba puta ka Krupnju i preko Loznice i preko Zavlake blokirana su, a Krizni štab moli da im se hitno donese barem voda.

 

- Sve je uništeno. Nekoliko kuća je odnela voda, ostatak je uništen. Klizišta su na sve strane, nema struje ni hrane, telefoni ne rade. Apelujem na nekoga da ode i pomogne tim ljudima. Ako ništa, neka im barem odnesu vodu. Ako znate nekoga u MUP-u, Žandarmeriji, zovite jer ovo je vapaj za pomoć - priča uzbuđeno Sredojević potvrđujući da su u najezdi poplava nestale najmanje četiri osobe, koje su se zatekle u svojim vozilima na ulici.

 

 

On je dodao i da je Štab za krizne situacije nemoćan, jer ne može da dopremi kamione sa kamenjem koji bi napravili brane, nasipe i sprečili odnošenje kuća i mostova!

 

Podsetimo odraslo stanovništvo Krupnja evakuisano je juče u obližnju srednju školu, dok su deca zbrinuta u hotelu "Pegaz".

 

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

 

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sopi

    16. maj 2014 | 17:02

    kralo se na asfaltu... da je bio deblji sloj mozda bi i izdrzalo...

  • Vlada

    16. maj 2014 | 16:45

    Nije mi jasno kako i odakle ce ovo da se nadoknadi. Ovde je mnogo izgubljeno da bi se vratili na nulu mnogo treba. Nikako nam ovo nije grebalo

  • Zlata

    16. maj 2014 | 17:26

    Pomoc jos nije stigla pomozite im

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA