Potrebne čizme i kabanice za Žandarmeriju!

- Pozivаmo sve ljude dа pomognu u ovom teškom momentu zа nаšu zemlju i nаš nаrod. Neka se jave svi koji imaju bilo kakvu takvu mogućnost na 064 64 31 237 - kaže se u saopštenju ove organizacije

  • 10

Sindikаlnа orgаnizаcijа Žаndаrmerije apelovala je da je potrebna pomoć spasiocima u obući, odnosno gumenim čizmama i kabanicama.

- Obezbeđena je hrana za spasioce koji danonoćno rade na odbrani Obrenovca, Hvala prijateljima iz privrednog sektora. Pozivаmo sve ljude dа pomognu u ovom teškom momentu zа nаšu zemlju i nаš nаrod - kaže se u saopštenju ove organizacije.

Sindikalci apeluju na sve prijatelje koji su finansiski stabilniji, privatnike i društveno i moralno odgovorne pojedince i firme, da prema svojim mogućnostima pomognu našim spasiocima u bar obući i kabanicama.

- Ti ljudi spašavaju sve nas u Srbiji i sve nas! Neka se jave svi koji imaju bilo kakvu takvu mogućnost na 064 64 31 237 - dodaje se u saopštenju.

Kako nezvanično saznajemo, magacin ovog dela policije je pod vodom, pa mnogi pripadnici žandarmerije od početka vanrednog stanja nisu ni stigli da promene odeću, a mnogi od njih ni da spavaju, jer je situacija u mestima u kojima su bili poslati zahtevala konstantno njihovo angažovanje.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ninja

    17. maj 2014 | 14:14

    Cemu placanje poreza kada Zandarmerija nema kabanice i cizme, najosnovnije stvari?!! Gde idu pare od poreza, pare koje gradjani daju...na kafane i prezentacije, a kada zagusti opreme nema, sramota!!!

  • Srbin

    17. maj 2014 | 14:02

    Pa ako oni nemaju, ne znam sta ovaj narod treba da misli.

  • Moxiiiiiiiiiiiii

    17. maj 2014 | 15:04

    Pare sto cete dati za odrzavanje parade dajte zemlji,opremite timove za spasavanje sa adekvatnom opremom. Toliko nema logike u ovoj drzavi da nemam reci. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA