BRAĆA MAKEDONCI: Tu su, da pomognu sada kada nam je najteže! (FOTO)

- Mi svo već u Šapcu. Razgovarali smo sa ministarkom Mihajlović i članovima Kriznog štaba i čekamo da vidimo gde da se uputimo - kaže lider Demokratske partije Srba iz Makedonije, Ivan Stoiljković

  • 23

Ivan Stoiljković, lider Demokratske partije Srba iz Makedonije je zajedno sa još 150 dobrovoljaca stigao u Srbiju kako bi pomogao ljudima koji su se suočili sa velikim poplavama koje besne već dva dana.

- Mi svo već u Šapcu. Iz ovog ugla mogu da kažem je da je za sada sve pod kontrolom. Najkritičnije je u Obrenovcu. Razgovarali smo sa ministarkom Mihajlović i članovima Kriznog štaba i čekamo da vidimo gde da se uputimo - priča Stoiljković i ističe da se uopšte nije dvoumio da li da dođe u Srbiju i da su spremni da pomognu tamo gde je najpotrebnije, piše Telegraf.mk.

- Jedna ekipa je u Šapcu i čekamo da vidimo koja je sledeća lokacija na kojoj ćemo pružiti pomoć - kaže Ljubčo Hadžiarsov član Udruženja makedonskih spasioca voda Velesa koji su takođe došli u Srbiju.

Makedonci koji su se dobrovoljno javili, poneli su sa sobom najneophodniju opremu, ali kažu da očekuju saradnju i pomoć ostalih spasilaca.Szili

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Makedonski

    17. maj 2014 | 22:36

    Gde su sada braca grci da vam pomognu??? Eto prijatelji se poznaju kad ste u nevolji... I nemojte padati na crkvu koja vas manipulise da je to bozja kazna itd. Jebe vas i nas HAARP, ko da smo nekoi pacovi u laboratorii. Samo ujedinjeni mozemo pobediti zla !!!

  • jelena

    17. maj 2014 | 21:17

    HVALA BRACI MAKEDONCIMA!

  • Kosta

    17. maj 2014 | 22:12

    Поздрав до нашите браќа од Србија, не се откажувајте !!! Утре на пладне на плоштадот Македонија во Скопје има голема акција за донации на облека, храна и лекови, а веројатно ќе има и нови доброволци. Добрите пријатели се како звездите: ..не ги гледаш секогаш, ама знаеш дека тие се засекогаш тука !!! Поздрав до цела Србија од Македонија !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA